Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Tricouri personalizate pret

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Ganditi-va la ceea ce va reprezenta designul. Poate ca vreti sa va faceti publica compania de curatenie, trupa  rock sau echipa ta preferata de sport. Poate ca folositi o ilustratie personala. Scopul designului va determina designul.

Daca faceti publicitate unei companii, unei trupe, unei echipe sportive sau unei marci, va trebui probabil sa va concentrati pe logo. Logo-ul swoosh Nike, de exemplu, este un design foarte simplu, dar eficient. Un design pentru o echipa sportiva ar putea prezenta culorile echipei sau mascota echipei. Un design pentru formatia dvs. ar putea sa se concentreze asupra unei imagini a trupei sau a unei imagini care reprezinta stilul sau sunetul trupei.

Tricouri personalizate pret – sfaturi utile

Daca faceti un tricou pentru a va expune o ilustratie sau un desen personal, va trebui sa va concentrati asupra modului in care va arata pe un tricou. Ganditi-va la cat de originala este ilustratia si cum functioneaza culorile in ilustratie.

Luati in considerare utilizarea unei fotografii in designul dvs. Utilizati propria fotografie. Puteti utiliza o imagine facuta de altcineva, dar numai daca ati obtinut drepturile legale de a utiliza acea imagine. De asemenea, puteti cumpara o imagine stoc.

 

Alegeti o schema de culori. Cand proiectati un tricou, este important sa va ganditi la contrastul de culoare. Aceasta inseamna ca anumite culori cu cerneala din design vor aparea pe un tricou  mai deschis sau mai inchis. Anumite culori de cerneala arata mai vibrante pe o un tricou mai deschis sau mai inchis. Deci ceea ce se intampla pe ecran este diferit de ceea ce se intampla in viata reala. Cand utilizati camasi mai usoare, evitati culorile pastelate, cum ar fi galben, albastru deschis sau roz deschis. Aceste culori vor fi vizibile pe camasi, dar nu pot fi lizibile la distanta. Si daca proiectati o camasa cu un logo, doriti sa va asigurati ca logo-ul este lizibil de departe!

Daca decideti sa utilizati culori pastelate, adaugati o schita de culoare mai inchisa la culoarea mai deschisa pentru a evidentia textul si pentru il face mai usor de citit.

Tricourile mai inchise arata bine cu culori mai deschise de cerneala, cum ar fi pastelurile. Dar aveti grija atunci cand utilizati culori mai intunecate de cerneala pe tricourile colorate mai inchise, cum ar fi cardinalul (albastru inchis), maro sau verde. Aceste culori pot arata grozav pe computer sau intr-un desen, dar cand imprima, culoarea tricoului distorsioneaza uneori culoarea cernelei. Ca urmare, ele pot aparea mai terne sau plictisitoare.

Daca decideti sa utilizati Adobe Illustrator pentru a va crea designul, setarile Colours Global pot ajuta foarte mult cu schemele de culori.

Adaugati o dimensiune in proiect. Odata ce ati adaugat culorile la design, ar putea sa arate bine, dar pot fi plate sau unidimensionale. Pentru a crea mai multa adancime intr-o anumita zona a designului, adaugati o culoare care este in contrast cu nuanta culorii de sub ea. Acest lucru va luminiza designul si ii va da o anumita dimensiune.

Daca intentionati sa utilizati software cu o capacitate mare de manipulare (cum ar fi Adobe Photoshop, InDesign, Gimp, Adobe Illustrator sau Paint Shop Pro), puteti utiliza o imagine standard si sa o transformati radical pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Crearea unei schite vectoriale pe Inkscape este o modalitate deosebit de eficienta de a redimensiona o fotografie daca este necesar.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top