Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Tiparire flyere

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Probabil ati observat ca multe din flyerele pe care le primiti sunt plictisitoare. Indiferent daca sunt pline de informatii, simti ca esti pe cale sa citesti un roma, sau sunt asa de simple ca te simti ca si cum ai fi in biroul dentistului, flyerele vor primi in acest sens un raspuns negativ. Este posibil ca ele sa fie pline de lucruri importante, dar daca nu puteti face pe cineva sa le ia si sa le citeasca, nu conteaza cat de mare este continutul interior.

 Tiparire flyere Рsfaturi utile

Designul simplu poate fi incredibil de eficient si nu trebuie sa fie plictisitor. Titlul poate fi gravat intr-un text simplu, curat, pe un fundal alb. Efectul este foarte curat si modern si, desi nu exista prea mult contrast, se citeste bine in continuare. Embossing-ul adauga, de asemenea, o textura interesanta borsurii.

 

La prima vedere un flyer poate parea destul de simplu. O carte plina de informatii. Cresteti impactul cu forme simple.

Formele geometrice facute sa arate ca note de apel au un efect distractiv asupra acestor brosuri. Petele de culoare din fundal ajuta la aducerea mesajului in atentie. Taieturile creeaza, de asemenea, un aspect tridimensional rece, adaugand inca un element de interes.

Flyerele nu trebuie sa fie neaparat pliate. Ele se pot intinde intr-o varietate de moduri diferite.

 

Puteti face o brosura in care elementele grafice sunt reflectate in  calitatea hartiei. Culorile triunghiulare devin paginile care contin informatiile. Acest flyer face brosura foarte coerenta in ansamblu, fiecare element care lucreaza impreuna pentru a crea o piesa solida.

 

Daca intentionati sa includeti obiecte fizice in flyer (fie ca este vorba despre un CD, DVD sau ceva similar), afisati-l intr-un mod interesant.

 

Trecand de la structura plana, clasica de flyer la ceva interactiv si tridimensional veti obtine numeroase bonusuri. Veti reusi cu siguranta sa obtineti un efect de durata. Acest design poate provoca o serie de alte idei “tridimensionale” pentru o brosura.

.

 

Tempera - outwards
To Top