Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Termosuri personalizate

Tempera - inwards

Cea mai buna cana termos trebuie sa tina lichidul rece sau cald cel putin 4-5 ore trebuie sa aiba o garnitura rezistenta pentur anu permite scrugerile dar si sa fie usoara si sa nu ocupe foarte mult spatiu. Crezi ca o astfel de cana termos este usor de cumparat? Este foarte posibil ca cei care au cumparat un astfel de model sa se trezeasca cu rucscaul ud de cafeaua varsata.

Termosuri personalizate – avantajele celor mai bune termosuri

Pentru a nu pati si voi la fel aflati din ghidul nostru ce proprietati trebuie sa aiba o cana termos si de ce anume trebuie sa tineti cont cand o alegeti. In final iti prezentam mai multe modele apreciate din magazinele online.

Tehnologia de izolare este foarte importanta. Stii deja ca ai o cana temrosensibila care poate sa mentina lichidul in stare calda, fierbinte sau rece pentru o lunga perioada de timp. acest lucru se poate face prin izolatie pe baza de spuma sau prin vacuum.

In primul caz, spuma si alt material izolant cum este si polistirenul este integrata in peretii canii, si se creaza un mediu fara curenti de aer. Fara convectie caldura de afara se transfera in interiorul recipientului mai lent. Cu cat peretii sunt mai grosi si sunt dubli sau tripli cu atat cana este izolata mai bine. Pe de alta parte va creste totusi greutatea produsului.

Tehnologia de vacuum este mai noua: cana are doi pereti in interiorul carora va aparea un vid in care nu mai pot fi formate particule de caldura. Peretii sunt facuti si ei din materiale care vor respinge caldura.

Materialul se refera la cel folosit pe interior si acesta este indicat sa fie din sticla sau din inox si nu din plastic care nici nu are proprietati foarte bune si nici nu este sanatos in combinatie cu lichidul fierbinte. Este important ca materialul sa fie rezistent la zgarieturi, la socuri, la accidente si la diferentele de temperatura dar si sa nu contina plumb, ftalati, BPA, in special daca sunt utilizate de copii.

Nu in ultimul rand daca sunteti sportivi puteti lua recipientele in bagaj si va suferam sa alegeti un recipient cu proprietati anti condensare. Practic el nu inspira si tu nu iti uzi hainele sau obiectele personale. De asemenea tot pentru alegatori si maratonisti recomandam canile cu material tratat cu pudra care mentine un grip bun.

Tempera - outwards
To Top