Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Suporti pliante de calitate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi mai multe despre sepci inscriptionate.

Scopul unui targ expozitionale este acela da a prezenta produse sau servicii oferite de firma dumneavoastra si de a crea parteneriate cu alte firme. Intr-un plan secund poate fi vanzarea acestor produse sau servicii direct la targ. Daca firma vinde produse nu uitati de ordinea pprioritatilor.

suporti pliante

Cu doua saptamani inainte de a merge la targ trebuie sa ne ocupam de imagine. Avem nevoie de carti de vizita, pliante, cataloage. Trebuie sa ne gandim la confortul vizitatorului care cu siguranta va pleca de la targ cu multe materiale promotionale si nu dorim sa-l impovaram.

Prezentati clar si explicit: denumirea firmei, adresa, mail-ul, site-ul web, telefonul si serviciile oferite.

Cititi mai multe despre suporti pliante, prezentare la targuri, expunere pliante.

Cel mai important este modul in care suntem prezentati. La un stand trebuie sa fie minim 3 persoane. In mod normal ar fi bine sa aveti o persoana care sa se ocupe de distribuirea pliantelor, o alta persoana care cunoaste informatiile despre servicii si alta care poate vinde.

Nu trebuie sa invetisiti foarte mult pentru a face un stand expozitional interesant, punenti in centrul atentiei produsele sau serviciile pe diversi suporti pentru pliante. Cel mai important element din stand este sigla firmei sau sigla brandului promovat care trebuie sa fie cat mai vizibila.

Pentru a vedea oferta noastra completa de suporti pliante click aici.

Participarea la diverse evenimente precum expozitii, targuri si evenimente, implica si impartirea sau distribuirea pliantelor si cataloagelor de prezentare care pot sa atraga clienti si pot sa improspateze memoria clientilor cu produse sau servicii oferite. Aceasta distribuitie a borsurilor poate fi realizata cu ajutorul suportilor si standurilor pentru pliante, fiind o modalitate mai rafinata si mai eleganta si chiar mai putin costisitoare decat impartirea in mod direct de la o persoana la alta. Impartirea foilo volante si a pliantelor in mod direct presupune angajarea unei persoane. Ulterior impartirea pliantelor la toate persoanele cu care angajatul se intalneste inseamna risipa deoarece nu toate persoanele pe care le intalnim doresc sa cumpere acelasi produs, au aceleasi nevoi si preferinte, si brosurile se vor atunca fara sa isi fi atins scopul.

Oferirea de pliante si cataloage de prezentare este mai eficienta cu ajutorul suportilor pentru pliante deoarece persoana are posibilitatea de a vedea mai intai despre ce este vorba si apoi solicita mai multe informatii iar aceste informatii se gasesc mult mai usor in brosuri si cataloage asezate pe rafturi. Efortul depus de persoana respectiva pentru ridicarea pliantelor sau pliantului ne garanteaza cel putin temporar ca acestea nu vor fi aruncate imediat.

Suportii pentru pliante se impart in doua categorii mari: suporti pliabili sau mobili si standuri fixe sau de posea.

Standurile fixe sunt intalnite cel mai des in birouri, in banci, centre de afaceri sau showroom-uri si au doar rol de suport pentru brosuri si pliante, fiind realizate in majoritatea cazurilor din materiale solide care au si un design atragator.

Standurile pentru brosrui mobile sau pliabile sunt acele standuri care se afla de obicei la targuri si expozitii, in afara de rolul de suport si au si rolul de a atrage noi clienti.

Standurile pentru pliante comercializate de Tempera Advertising sunt realizate din materiale usoare si de buna calitate.

In ceea ce priveste standurile expozitionale si suportii pentru pliante oferim urmatoarele servicii:

Design: propunem concepte si solutii de baza prin descrierea materialelor si analiza posibilitatilor

Proiectare: definitivam solutiile tehnice la nivel de detaliu si dimensionam riguros elementele constructive

Consulatanta si management de proiect

Asistenta in depunerea proietului si intocmirea documentelor

Constructie stand: realizam proiecte de orice forma si dimensiune, etajate sau pe sol, pentru utilizarea unicat sau multipla.

Amenajam standul: sisteme de afisare, bannere, casete luminoase, structuri de expunere

Grandios sau functional, atipic sau clasic, indiferent de forma si dimensiune Tempera Advertising va gasi cele mai bune solutii pentru design si executie pentru standul dumneavoastra.

Stiai ca un suport corespunzator de pliante poate contribui la indeplinirea obiectivelor propuse? Ei bine, apelarea la suporti pliante este o metoda eficienta pentru a pune in valoare pliantele. Avantajele utilizarii de suporti pliante sunt multiple. Cu siguranta stii aceste lucruri! Cu toate acestea iti mentionam doar doua beneficii pe care acesti suporti pliante le au: economic si ergonomic. Sunt doua caratersitici care pot sa faca diferenta intre succes si esec. Consulta oferta noastra de suporti pliante si alegele pe cele preferate. Suportii pliante sunt special realizati pentru a permite expunerea anumitor mesaje intr-o maniera organizata.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top