Suporti pliante sau brosuri

Participarea la eveimente, expozitii, targuri si conferinte, implica printre altele si distributia de pliante sau impartitea cataloagelor de prezentare care pot sa atraga clienti noi sa sa improspateze memoria clientilor cu servicii si produse oferite. Aceasta distributie de brosuri poate fi realizata si cu standuri si suporti pentru brosuri si pliante care reprezinta o modalitate mai eleganta si mai rafinata, dar si mai putin costisitoare comparativ cu impartirea directa de la o persoana la alta. Aceasta este o motoda maiputin costisitoare deoarece impartirea pliantelor direct presupune ca ar trebui sa existe si o persoana care sa raspandeasca aceste brosuri si pliante la toate persoanele cu care se intersecteaza si asta inseamna risipa deoarece nu toti oamenii au aceleasi nevoi si preferinte si nu toti vor sa cumpere acelasi produs iar brosurile si pliantele urmeaza sa fie aruncate fara sa isi atinga scopul.

Cititi mai multe despre suport pentru pliante.

Oferirea de pliante sau cataloage de prezentare este mai eficienta daca folosim standuri pentru pliante sau brosuri deaorece persoana va vedea mai intai despre ce este vorba si va solicita o serie de informatii suplimentare care vor fi gasite mai usor in cataloage si brosuri aseate pe rafturile pe care le are suportul. Efortul pe care o persoana il depune pentru a ridica pliantul sau brosura de pe standul de prezentare ifera siguranta ca acestea nu vor fi aruncate. Standurile pentru brosuri pot fi impartite in doua categorii: standuri de brosuri pliabile sau mobile si standuri de brosuri fixe de podea.

Suportii pentru pliante sii brosuri fixe se gasesc in general in birourile de primire, in vanci, in sediile firmelor si au rol de suport pentru brosuri si pliante, fiind realizate in general din materiale slide care au si un design atragator.

Standurile pentru pliante si pentru brosuri fixe se gasesc in general la targuri, la expozitii si in afara de rolul de suport au si rolul de a atrage clienti. Un alt avantaj major pe care il au standurile mobile este faptul ca acestea sunt pliabile si se strang si se transporta usr, au nevoie de spatii mici de depozitare. Suportii pentru brosuri sau pliante sunt realizati din materiale usoare si de foarte buna calitate.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

To Top