Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Snur personalizat

Tempera - inwards

ODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Stiati ca snururile personalizate pot ajuta o afacere sau o companie sa-si imbunatateasca imaginea? In primul rand, snururile au fost cunoscute popular ca ceva care este folosit pentru a tine obiecte mici, cum ar fi I.D. cartele, telefoane mobile, chei, insigne, unitati flash care pastreaza aceste elemente la indemana atunci cand este necesar, mentinand in acelasi timp mainile libere pentru a efectua munca. Lanyard-urile au devenit foarte populare, deoarece toata lumea pare sa fie multi-tasking in aceste zile si lanyardurile au devenit un mare ajutor pentru practic oricine. Imaginati-va ca scotociti in interiorul gentii doar pentru a scoate telefonul mobil atunci cand suna in timp ce faceti o plimbare intr-un mall, nu ati prefera sa aveti telefonul atasat la un snur, in loc sa fie aruncat in geanta, astfel incat doar in cazul in care se intampla sa sune, tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti cu usurinta telefonul fara prea mult deranj?

Snur personalizat- avantaje

Dar, in afara de convenienta, din punctul de vedere al afacerilor, snururile personalizate pot spori moralul angajatilor companiei. Lasati-i pe toti sa poarte un snur personalizat imprimat cu numele companiei si logo-ul dvs. si probabil un mesaj scurt de inspiratie pentru ID-urile lor. Angajatii dvs. vor simti ca apartin unui grup. Angajatii se vor simti conectati cu cu toti cei din companie prin intermediul acestor lantisoare personalizate, si vor  simti ca sunt fi toti tratati in mod egal, de aceea o zona de lucru este mai buna si mai putin toxica. Cu angajati multumiti si locurio atitudinr pozitiva, vine un mediu de lucru mai bun, deci o operatiune armonioasa de afaceri.

Nu numai ca aceste snururi ofera angajatilor un sentiment de apartenenta la un loc de munca, acestea ofera, de asemenea, securitate. Majoritatea companiilor din zilele noastre si chiar si alte locuri, cum ar fi scoli si birouri publice, le solicita angajatilor sa-si foloseasca propriile lanyard-uri personalizate pentru ca ID-urile lor sa diferentieze de la vizitatori. Unele companii sunt chiar stricte si nu ar permite nimanui care pretinde ca este angajat al companiei in interiorul salii de afaceri fara a purta ecusonul I.D.  Aceasta este o modalitate buna de a asigura siguranta angajatilor.

In timp ce lanyard-urile personalizate pot fi excelente ca element corporativ in cadrul companiei, acestea pot fi, de asemenea, perfecte ca si cadou promotional pentru clientii potentiali si clientii existenti pentru expunerea mai multor marci in timpul evenimentelor, deoarece acestea sunt foarte portabile si usoare si pot fi distribuite cu usurinta. Deoarece aceste lantisoare sunt foarte utile, oamenii le-ar folosi cu siguranta si sa le-ar purta. Obtineti publicul care va purta lanyarduri cu sigla firmei si informatii si ar trebui sa puteti vedea o crestere a gradului de constientizare a marcii companiei dvs. si, mai mult, sa atrageti mai multi potentiali clienti si vanzari.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top