Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Sfaturi pentru pliante si flyere

Tempera - inwards

Spuneti clientilor prin flyere la multi ani. Trimiteti clientilor urari cu ocazia aniversarilor pe care le aflati cu ajutorul infrmatiilor in chestionar. Includeti un cupon cu o oferta speciala sau prezentati n produs pe care trebuie sa il cumpere ca si cadou.

Asociati-va cu o alta companie. Imparititi cheltuielile pentru publicitate cu o alta companie. Datorita impartitii costurilor reclamele mari si de calitate sunt mai rentabile. Poate sa fie un produs asociat cu al produs.

Trebuie sa fiti consecventi si devotati. Studiile arata ca un mesaj trebuie repetat pentru a fi memorat. Trimiteti mai multe mailuri acelorasi persoane. Daca vreti sa va promovati afacerea prin publicitate alegeti o metoda pe care o puteti folosi.

Utilizati telefonul. Testati o idee noua prin telefon inainte de a incepe promotii costisitoare. Raspunsul la 100 de apeluri telefonice este asemanator cu raspunsul la 1000 de mailuri. Veti obtine un rezultat mai rapid si costa mai putin si veti avea si un raspuns si un feedback mai bun.

Promovati tendintele ori evenimentele actuale. Puteti crea o legatura intre produsele si serviciile voastre si mediul inconjurator. Prin asocierea cu grupuri cunoscute putet sa obtineti interesul celorlalti si o credibilitate valoroasa.

Oferiti si personalitate afacerii pe care o aveti prin intermediul elementelor de brand puse pe flyere si pr brosuri.

Tempera - outwards
To Top