Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Sfaturi de organizare cu agende

Tempera - inwards

Pentru a va organiza cat mai bine timpul veti avea nevoie de agende personalizate.

Impartiti timpul si sarcinile mari care consuma mult timp in sarcini ceva mai mici. Lucrati pe ele cateva minute pana cand obtineti un plan. Ulterior va fi nevoie sa le distribuiti in asa fel incat sa puteti sa le administrati si sa rezolvati cu cat mai putin stres tot ce aveti de facut.

Atunci cand simtiti ca v-ati plictisit plictisit de activiatile de la munca incercati sa faceti si mici schimbari de rutina trucul e bun si pentru a preveni instalarea monotoniei. De exemplu daca se poate devansati programul cu o ora si rearanjati obiectele de pe birou si daca faceti ceva anume faceti la pria ora si lasati anumite activitati pentru mai tarziu alegand pentru momentele de debut ceva mai usor.

De asemenea este recomandat sa limitati distragerile. Blocati niste timp pentru proiectele mari, timp in care va recomandam sa inchideti usa si sa opriti telefonul si posta electronica.

Prea mult stres poate sa deraieze incercarile de a deveni organizat. Cand aveti nevoie de o pauza. Iesiti la o plimbare sau luati-va o zi de concediu sau va odihniti si va reenergizati.

Va trebui s va puneti incet pe treaba. Bucurati-va ca incercati si bucurati-va cand faceti asta mai bine, si incercati sa nu va suprasolicitati si sa nu deveniti dezamagiti daca nu veti putea respecta tot ce scrieti in agende.

Tempera - outwards
To Top