Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Set pixuri

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de set pixuri click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Un pix personalizat este folosit astazi ca instrument de marketing excelent. A devenit chiar esential pentru companii sa opteze pentru aceasta metoda pentru a asigura vizibilitatea pe termen lung. Daca esti in cautarea unei strategii de publicitate de succes, descopera in acest articol de ce optezi un set pixuri personalizate.

Set pixuri: avantajele sale ca instrument de publicitate

Printre accesoriile cu o cerere mare in viata de zi cu zi, un pix se afla in partea de sus a listei si este in general bine expus. Mai mult, un studiu pe articole publicitare realizat de 2FPCO France raporteaza ca un  pix publicitar ofera unei companii un timp de expunere indelungat. Intr-adevar, in functie de circumstanta, un pix este folosit continuu de la cateva minute la cateva ore pe zi. Este chiar baza pentru pregatirea si suplimentarea rechizitelor pentru birou si scoala.

In fata unui ghiseu, la receptia unei companii sau in timpul unui anumit eveniment, pixurile pot fi folosite pentru a nota lucruri improtante. Prin urmare, a profita de aceasta utilitate si a opta pentru un set pixuri personalizate este mai mult decat intelept pentru o afacere ca strategie de marketing. Nu numai ca iti permite sa comunici cu clientii potentiali, dar iti permite sa atragi si un numar mai mare clienti sau parteneri. Fiind personalizat, are, evident, o suprafata dedicata tiparirii sau gravarii. Astfel, compania isi poate aplica logo-ul, sloganul, datele de contact etc.

Un set pixuri pentru mai multe scopuri

Daca anumite obiecte publicitare sunt alese pentru un singur obiectiv, un pix poate fi ales pentru mai multe scopuri. Oferit ca cadou in timpul unei activitati sau in urma unei achizitii, de exemplu, acesta permite pixului sa atraga clienti si sa ii pastreze. De asemenea, ar putea servi drept instrument de comunicare la lansarea unei noi companii sau a unui nou produs. In cadrul acestei abordari, isi propune sa transmita mesaje comerciale pentru a influenta publicul tinta al companiei. De asemenea, ar putea fi distribuit participantilor la o intalnire, congres sau seminar pentru a-i motiva. In timpul unei intalniri de afaceri, un pix de lux personalizat va fi cu siguranta pe placul angajatilor companiei ca un cadou corporate interesant.

Cea mai buna varianta este insa aceea de a opta pentru un set pixuri pe care sa le personalizezi si sa le oferi partenerilor, clientilor sau angajatilor. Seturile de pixuri pot include pe langa instrumentele de scris si instrumentele de suport, asa cum sunt agendele si carnetelele. In magazinul online Tempera le poti gasi pe toate la cele mai bune preturi.

Tempera - outwards
To Top