Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Sacose din panza de sac

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Gandeste-te verde asa cum spun ei. In zilele noastre, cu toate calamitatile naturale care se intampla in intreaga lume, oamenii au devenit mai constienti in a deveni mai ecologici si folosesc elemente care nu vor adauga daune mediului deja afectat. Pungile de plastic sunt descurajate acum in supermarketuri si alimentare, si se apeleaza la cutii sau pungi de hartie. Cu toate acestea, acestea nu sunt intotdeauna reutilizabile, mai ales pungile de hartie, deoarece se pot rupe imediat dupa ce produsele alimentare sunt scoase, motiv pentru care unele supermarketuri ofera in zilele noastre pungi ecologice pentru cumparatori. In timp ce le obtineti este, de asemenea, o idee grozava de a ajuta natura, majoritatea nu sunt gratuite, motiv pentru care unii proprietari de afaceri isi iau libertatea de a furniza gratuit publicului un promotional personalizat, sacose din panza de sac ca element promotional.

 Sacose din panza de sac – avantaje

In primul rand, pungile de iuta sunt pungi ecologice. Multe organizatii se lupta pentru conservarea naturii si chiar si unele persoane publice fac lucruri pentru a ajuta  natura. Atunci cand o companie dezvaluie obiecte promotionale care le reaminteste oamenilor nu numai numele companiei, dar, in acelasi timp, da oamenilor informatii despre ingrijirea naturii, aceasta va primi cu siguranta atentia publicului si va oferi companiei un feedback pozitiv si doua degete in sus , care vor prezenta o imagine buna pentru companie.

In al doilea rand, aceste sacose de cumparaturi din iuta sunt reutilizabile. Spre deosebire de pungile de hartie care pot fi rupte usor, pungile de iuta pot fi folosite ori de cate ori este nevoie, pentru alimente, cumparaturi sau chiar ca o punga moderna, ceea ce ne duce la al treilea motiv.

In al treilea rand, pungile de iuta pot fi la moda in felul lor. Ele arata elegant si elegante, chiar daca sunt fabricate din fibre naturale, spre deosebire de piele. Acestea pot veni in culori diferite, astfel incat orice dependenti de moda le pot integra in tinutele lor.

In al patrulea rand, in ciuda faptului ca sunt fabricate din fibre naturale, iuta este cunoscuta pentru rezistenta si durabilitatea sa. Pungile din panza de sac pot purta cu usurinta pana la 15 kg fara probleme. Astfel, pentru cei care iubesc sa poarte multe lucruri in sacosa, compania dvs. va fi  apreciata.

In al cincilea rand, si unul dintre cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de articole promotionale, bugetul. Din punct de vedere bugetar, aceste sacose de cumparaturi din panza de sac sunt relativ mai ieftine decat cele ale altor tipuri de saci. Deci, acest lucru inseamna ca intreprinderile care nu au un buget atat de mare pot merge mereu pentru pungi de sac drept cadouri promotionale.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top