Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Rame postere

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Cum sa alegem ramele pentru afise si postere,  este o intrebare, si chiar cumparatorii individuali se lupta cu aceste nelamuriri. Speram ca informatiile afisate aici vor raspunde la orice intrebare legata de imagini, postere si rame si vor oferi solutii de incadrare care sa depaseasca asteptarile. Stiind cum sa afisezi posterele poate parea o sarcina usoara, dar exista multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a reusi sa puneti posterele bine. Pe langa sfaturile si sugestiile privind modul de afisare a posterelor, vom mentiona ca ramele se aleg si in functie de continutul posterului dar si de particularitatile arhitecturale ale acestuia.

 Rame postere – sfaturi utile 

Dupa ce a fost facut afisul sau posterul acesta trebuie masurat. Luati pur si simplu posterele, printurile de arta sau imaginile si masurati lungimea si latimea. Un alt aspect important al modului in care se fac ramele este sa fie produse exact pe dimensiunea posterului. Acesta este un factor important, deoarece unele rame pentru postere au tolerante mici si nu pot gazdui materiale mai groase, cum ar fi panza.

De ce dimensiune am nevoie?

Este esential sa alegeti cadrele de marime potrivite, care sa corespunda cu dimensiunile tipariturilor de arta sau posterelor care sunt incadrate cand invatati cum sa plasati postere. Adesea, regula standard este de a selecta un cadru care este cu un inch mai lat si mai inalt decat materialul imprimat. Cadrul nu trebuie sa fie mai mare decat standardul, deoarece va face ca imaginea sau imprimarea sa para ciudate. Dimpotriva, cadrul nu ar trebui sa aiba exact aceeasi dimensiune ca si imprimarea, deoarece va face dificila incadrarea in rama si ar putea avea un impact negativ asupra prezentarii globale. In plus, nu trebuie sa depaseasca decalajul dintre obiectiv si imprimare pentru a impiedica alunecarea lucrarilor.

Cum aleg un stil de rama?

Unele companii prefera sa utilizeze cadrele din lemn pentru a se potrivi cu decorul existent. Structurile din lemn au tendinta de a avea un aspect mai elegant, in timp ce cadrele metalice prezinta un aspect mai modern si sunt foarte potrivite in spitale. Indiferent de gust sau buget, exista o multime de optiuni de a alege de aici. Exista, de asemenea, rame de plastic care pot fi finisate pentru a avea aspectul de lemn sau metal. Aceste cadre de polistiren sunt atat usoare, cat si ieftine; doi factori care sunt mari plusuri in economia de astazi. O alternativa la cadrele traditionale din lemn sunt cadrele acrilice. Clear acrylic permite utilizatorului sa incadreze complet afise si postere, fara a acoperi oricare dintre imaginile afisate.

 

Odata ce rama a fost aleasa, este doar o chestiune de plasare a posterului pe cadru si de agatare pe perete. Mai intai desfaceti placa din spate (daca este cazul). Plasati printul cu fata in jos pe obiectiv si puneti inapoi  placa de suport. Inclinati clapele securizate din partea din spate a ramei si posterul este gata pentru a fi fixat perete.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top