Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Rame afise si postere

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Pentru realizarea afiselor si posterelor decorative trebuie stabilite si cateva detalii: modelul dorit si dimensiunea. Dupa ce ati stabilit modelul pentru afis alegeti o dimensiune pentru imaginea pe care ati ales-o sau puteti calcula dimensiunea in functe de spatiul disponibil in care va fi amplasat posterul. Dupa ce stabiliti toate detaliile modelul ales va fi printat pe hartie fotografia profesionala la rezolutii mari de pana la 2400 dpi. Printurile se realizeaza profesional si astfel aveti garantia ca veti obtine detalii perfecte pentru posterele decorative.

Pentru modele si oferta de pret click aici

Inramarea in sine este o arta si ramele posterelor au rolul de a evidentia eleganta unui afis decorativ. Dupa printare toate posterele de la Tempera Advertising sunt finisate de catre angajati si sunt montate in rame moderne. Toate posterele realizate pot include rame, sticla si agatatori iar grija beneficiarului va fi doar sa le moteze.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile spatiul si aspectul in publicitate, rame pentru postere si afise cu rama.

Rame afise si postere

Conform tendintelor de pe piata si pentru a satisface chiar si cele mai sofisticate dorinte ale pasionatilor de arta decorativa ramele utilizate pentru inramarea posterelor pot sa fie in mai multe culori. In magazinul nostru puteti sa alegeti dintr-o gama vasta de postere decorative si aveti libertatea de a alege orice imagine doriti.

Pentru afise si postere, ramele trebuie alese in culori care sa se armonizeze cu restul obiectelor care se vor afla in jurul posterelor, dar si cu imaginea imprimata, fie prin contraste fie prin similaritate. O regula de expunere a unui poster sau a unui tablou este ca acesta sa fie plasat la o inaltime de unde sa se afle la nivelul ochilor celor care il privesc.

Pentru mai multe nformatii accesati paginile cum prezentam pliantele, despre suportul pliantelor si cum expunem pliantele

Daca doriti sa va schimbati periodic anunturile sau reclamele atunci ar trebui sa cumparati rame cu profil click confectionate din aluminiu. Acestea sunt utilizate frecvent pentru a afisa postere sau orice alte informatii utile. Sunt facute din aluminiu si au o folie protectoare. In interiorul lor se va introduce printul ce trebuie afisat si se vor fixa pe un sistem click. Acest tip de rame poate sa fie utilizat in cluburi, baruri, farmacii, mall-uri sau cinematografe.

Puteti sa gasiti si rame cu profil click de diverse dimensiuni, in functie de nevoile pe care le aveti. In afara de functionalitatea lor, care le face sa fie foarte dorite de promoterii din publicitate acestea pot sa fie si foarte usor de montat. Ramele sunt furnizate in format final si sunt echipate cu chei de prindere. Tot ce trebui este sa desfaceti rama printr-un singur click si apoi se va pune printul in interiorul marginilor iar peste print se va adauga folia protectoare transparenta care se va livra odata cu rama.

Acest tip de rame cu profil click dau o nota eleganta si sunt foarte bune pentru expozitii, evenimente si targuri unde este necesara afisarea posterelor, pozelor sau altor materiale cu rol informativ printate. Ramele pot sa fie luminate cu leduri pentru o mai buna vizibilitate a imaginii si a mesajului care se vrea transmis. In cazul ramelor click iluminate va fi nevoie si de un transformator pentru ca acestea sa functioneze. Aceste transformatoare au amperaje diferite in functie de suprafata de iluminat.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top