Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pungi cadou originale

Tempera - inwards

Pungi cadou pentru cadouri unice!

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Echipa Tempera Advertising comercializeaza si personalizeaza pungi din hartie pentru cadouri. Cartonul este de cea mai buna calitate, plastifiat si lucios si se imprima perfect serigrafic. Pentru manere folosim snururi textile albe.

Putem realiza pungi de diverse marimi pentru cadouri, in rumatoarele culori: rosu, albastru, albe, argintii sau aurii, iar personalizarea se poate face pe o fata, fata verso, si se poate realiza cu orice culoare, inclusiv auriu sau argintiu.

Pentru a vedea oferta noastra de pungi cadou click aici.

Suprinzator pungile cadou personalizate se numara printre cele mai eficiente si mai accesibile mijloace de promovare. Este foarte adevarat ca metoda este mult mai putin conventionla dar poate ca din acest motiv sunt mai multe sanse de reusita. In prezent, pentru intreprinzatori lucrurile functioneaza putin mai greu decat in urma cu un deceniu.

Indiferent care ar fi cauzele care ingreuneaza afacerile, in multe cazuri responsabilitatea revine marketingului si strategiilor de promovare alese.

In orice activitate pe  o piata in care competitivitatea este intensa exista tendinta de a se cauta metde de promocare iesite din comun. Aceste tactic au ca scop atragerea atentiei grupurilor tinta si consolidarea brandului.

Cea mai practica si mai ieftina idee care reuseste sa puncteze obiectele stabilite este publicitatea cu ajutorul pungilor cadou. Utilizand tehnica flexografica aceste pot fi imprimate pe ambele fete sau doar pe o parte. Daca tineti cont de disponibilitatea cromatica, grafica pe care o veti obtine poate concura cu orice alt mijloc de promovare.

In linii mari, tot ce trebuie sa faceti este sa transformati pungile cadou in suporturi ideale pentru reclame interesante care vor lansa firma pe care o reprezentati. Nu este musai sa schimbati strategia de marketing si doar mijloacele pe care le folositi.

Fara suplimente in cheltuielile cu investitiile o sa fiti surprinsi de amploarea beneficiilor pe care le obtineti. Transferul reclamelor pe pungi cadou va mareste sansele sa atrageti mai multi clenti si sa intensificati vanzarile catre clientii deja fidelizati.

Probabilitatile cresc atunci cand consumatorii parasesc magazinul cu un obiect care sa le aminteasca de firma pe care o aveti, chiar daca nu cumpara ceva.

Este greu sa ne imaginam un magazin fara pungi la casa. Chiar daca acestea par neinsemnate, sunt amanunte ce nu trebuie neglijate. Uneori consumatorilor le sunt propuse ambalaje de o calitate discutabila, care se rup la iesirea din mahazin.

Grosimea foliei este una dintre caracteristicile care influenteaza costurile de achizitie. Pentru a nu gresi in momentul in care faceti o comanda trebuie sa raspundeti la unele intrebari.

Pentru produsele de panificatie sau pentru cele farmaceutice nu este nevoie de o grosime foarte mare. Lucrurile sunt diferite daca sunteti specializati pe vanzarea cu amanuntul a produaselor electrocasnice pentru ca aveti nevoie de sacose mult mai groase.

Articolele vestimentare nu au nevoie de sacose rezistente. Cand comercializati lichide in sticla si articole de ceramica, pungile trebuie sa ofere o rezistenta mai mare. Pornind de la astfel de intrebari este mai usor sa alegeti sortimentele de sacose de care aveti nevoie in special cand este vorba de clientii pe care ii aveti.

A darui un cadou este cel mai frumos gest mai ales atunci cand nu il faci cu o ocazie anume. Nu trebuie sa asteptam zile de nastere sau evenimente deosebite pentru a face un cadou celor apropiati. In aceasta directie un rol important il au pungile de cadou pentru ca reprezinta imaginea exterioara a gestului nostru. Pungile de cadou trebuie sa fie alese in functie de persoana careia vrem sa ii oferim un dar si de asemenea, in functie de cadou. Pentru a veni in ajutorul dvs va oferim diverse pungi cadou care sa va salveze din orice situatie. Poti alege din pungi cadou de diferite dimensiuni, modele si culori. S-ar potrivi pungi de cadou colorate, imprimate cu flori sau mai sombre? Ei bine, la noi gasesti tot ce iti doresti! Impresioneaza-i pe cei dragi atat cu un cadou cat si cu pungi cadou adecvate.

 

 Alege pungi cadou si beneficiezi de cele mai frumoase pungi cadou !

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top