Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Prosoape personalizate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Exista diferite tipuri de prosoape care pot fi folosite ca articole promotionale, de la prosoapele de plaja mai largi pana la cel mai mic prosop de fata. Dar, indiferent de tipul de prosop, prosoapele personalizate ofera inca ceea ce se asteapta de la ele. Sunt un instrument de publicitate si sunt ceva util pentru consumator.

Prosoape personalizate – avantaje

Avantajele utilizarii prosoapelor personalizate

Iata cateva avantaje in utilizarea prosoapelor personalizate:

Usor de depozitat. Spatiile de depozitare nu ar fi o problema pentru prosoapele personalizate, deoarece acestea vin in dimensiuni la indemana. Acest lucru va fi, de asemenea, un avantaj pentru cei care vor sa-l dea deoparte, deoarece acestea pot fi doar pliate frumos in cutii si pentru a le lua atunci cand este necesar. Nu este vorba de lucruri voluminoase.

Foarte utile. Ele nu sunt doar pentru a va usca dupa un dus fierbinte. Prosoapele personalizate pot sterge, de asemenea, transpiratia in timpul activitatilor sportive sau dupa un antrenament la sala de sport. Prosoapele de plaja pot fi folosite ca si covoras in timpul unei noptii pe nisip. Exista utilizari nesfarsite ale prosoapelor personalizate care le fac elemente promotionale foarte functionale.

Durata lunga de viata. Tesaturile folosite pentru a face prosoape personalizate sunt suficient de durabile pentru a dura cativa ani, ceea ce reprezinta un mare avantaj in promovare. Imaginati-va ca sunteti asigurat pentru cativa ani fara costuri suplimentare.

Gama larga. Puteti avea disponibile prosoape in diferite culori, desene si dimensiuni. Prosoapele personalizate sunt destul de usor de gasit conform specificatiilor pe care le-ati dori. Puteti avea culori vibrante si atractive si desene imprimate mari. Ce mai puteti cere?

Materiale  varietate. Exista diverse tesaturi din care puteti alege. Aceasta ar depinde de cine este piata tinta si cum este folosita.

Sfaturi inainte de a decide sa folositi prosoape personalizate

 

Achizitie individuala sau seturi. Din moment ce le-ati folosi in scopuri promotionale, ati alege sa le cumparati in seturi. Este crucial, totusi, sa va asigurati ca acestea sunt uniforme si coerente cu dimensiunile, culorile si tesaturile.

Forma tesaturii. Este important sa luati in considerare nevoile grupului tinta. Acest lucru va va ajuta sa decideti ce tip de tesatura ati putea folosi pentru prosopul dvs. personalizat. Este recomandabil sa folositi materiale moi, dar durabile.

Alegerea culorii. Este important ca alegerea culorii sa completeze culoarea denumirii sau a logo-ului dvs.

Prosoape groase sau subtiri. Aceasta din nou ar depinde de utilizarea potentiala a consumatorilor tinta.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top