Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Printuri indoor

Tempera - inwards

Printuri indoor pentru campanii de promovare reusite

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi si despre pungi personalizate,

Calitatea de imprimare a formaturilor mari este foarte importanta in cazul printurilor indoor. Printurile indoor pot fi arta graficam bannere, grafice cu iluminare, grafica pe ziduri sau pe pereti, grafica pe podea, rame, imprimeuri pe backlit film, spotrui luminoase.

Cititi si despre materiale pentru print indoor, despre printurile digitale si avantajele printului digital.

O afacere poate folosi printurile indoor pentru a incuraja noi clienti sa cumpere un anumit serviciu sau produs. Se pot folosi modele digitale indoor la targuri si clientii vor fi mai atrasi de standul dumneavoastra ier vanzarile vor creste.

Avand un design si o grafica ce atrage si incurajeaza noi clienti, printurile indoor devin un important element de marketing. Se pot face printuri indoor uimitoare, ca de exemplu printurile direct pe podea, sau efectele speciale create pe backlit film sau casete luminoase.

Pentru a vedea oferta noastra de printuri indoor click aici.

Prima decizie pe care trebuie sa o luati in momentul in care va decideti sa realizati printuri indoor profesionale tine de alegerea materialului. La noi, veti trece destul de repede peste aceasta problema, doarece va oferim cele mai bune doua optiuni: carton sau polipropilena. Amandoua materialele rezista la apa. Cat despre pret, a doua optiune vine cu un mic plus care tine atat dedurabilitate cat si de aspect. Dar poate sunteti ecologisti, adeptii naturalului chiarsi in publicitate si atunci veti opta pentru clasicul carton. A doua problema este deja mai tehnica. Nu orice imagine se preteaza la realizarea acestor printuri indoor de mari dimensiuni. Afisul propriu zis trebuie realizat de o persoana cu cunostinte avansate in domeniul DTP-ului. Aceasta presupune ca trebuie sa stiti dinainte dimensiunile afisului dumneavoastra si modul de culoare. Problemele incep sa creasca gradual: conceperea grafica a afisului. Aici sunt foarte multi factori implicati, de la cei psihologici, care tin de publicul tinta caruia i se adreseaza campania, la cei artistici, care au in vedere compozitia, culoarea, viziunea. V-am descurajat?! Nu, nu acesta era scopul nostru. Incercam doar sa va atentionam ca aveti nevoie de o echipa de specialisti pentru a ajunge sa tineti in mana acele printuri indoor la care ati visat. Echipa aceasta are si un nume: Tempera Advertising!

Folosim printuri indoor pentru diferite mesaje si situatii cum ar fi:

- printuri indoor banci, firme, birouri, etc

Castigati un avantaj in fata concurentei cu print-uri idoor (mash-uri, banere, autocolante, window graphics, prolipropilena, afise, tablouri) de eca mai buna calitate.

In ultimul timp industria printurile indoor au avut o crestere foarte mare in ceea ce priveste rezolutiile si viteza de printare si o parte din materiale care erau utilizate pentru promovare indoor au fost inlocuite de materiale utilizate pentru promovarea de exterior acestea fiind mult mai rezistente.

Tiparul digital pentru exterior scoate in evidenta campania de marketing pentru promovare, si permit sa promovam orice, de la evenimente pana la lansari de produse si expuneri de brand. Aceste produse alaturi de imprimarea figitala pot sa fie utilizate in aer liber si sunt special create pentru a rezista la ploaie, raze solare si inghet.

Panourile unipol sau bannerele va ofera o vizibilitate sporita in special in zone cu trafic intens. Avantajul printului outdoor este costul mai mic fata de alte tipuri de print si durata de viata mai mare. Putem realiza astfel de printuri in cel mai scurt timp si de orice dimensiuni.

Tiparul idoor se utilizeaza si pentru a incuraja clientii sa cumpere anumite produse si servicii. Pot fi utilizate intr-o gama larga de aplocatii cum ar fi receptiile, hotelurile, vitrinele, cafenelele, varurile, restaurantele, salile de asteptare, etc. printurile sunt realizate la calitate foto si ofera un imopact vizual puternic.

Indiferent de produsele alese, oferim consultanta si acordam fiecarui client o importanta deosebita.

Printurile sunt realizate cu cerneluri pe baza de apa ceea ce da un grad sporit de acuratete imaginii. Pentru o rezistenta mai buna printurile de interior se lamineaza. Aceste printuri se executa pe materiale specifice pentru imprimarea de calitate superioara. Materialele cele mai utilizate sunt: autocolantul de interior folosit pentru aplicatii POSM, rafturi, standuri, si grafica, hartie lucioasa, mata sau semilucioasa pentru postere si polipropilena utilizata in special pentru sisteme de afisare si roll-upuri.

Printul digital va ofera un avantaj net pentru momentul in care doriti sa aveti un produs final rapid la preturi bune, indiferent de numarul de produse.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top