Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Print pe autocolant

Tempera - inwards

Alege print pe autocolant  oferit de noi!

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi si despre print postere.

Autocolantul outdoor printat la rezolutie mare are rezistenta la intemperii, soare, diferente de temperatura, semonteaza usir iar printul este executat de un utilaj Mimaki de utlima generatie.

print pe autocolant

Pentru mai multe informatii accesati paginile print pe autocolant, reguli de printare si idei de printuri.

Utilizam autocolant de vinil importat din Germania cu o foarte mare rezzistenta in timp. Optional autocolantul poate fi laminat cu folie din aceeasi gama. Utilajele noastre pot decupa pe contur imaginile ceea ce se folosetse pentru colantare de masini in special.

Posterele si afisele printate pe polipropilena autocolanta rezistenta la apa sunt excelente pentru nenumarate aplicatii. Aceasta este mata iar contrastul cu cerneala foto genereaza imagini perfecte.

Pentru a vedea oferta completa de print pe autocolant click aici.

Autocolantul este folosit pentru a afisa anumite mesaje sau reclame. Suntem siguri ca ati vazut astfel de autocolante peste tot in orase. Daca sunteti in situatia de a avea o dirme trebuie sa stiti ca autocolantul este una din cele mai bune metode de promovare.

Multimita faptului ca se lipeste, autocolantul poate fi pus pe orice suprafata. Fata de bannere sau pliante, autocolantul are o vizibilitate mai mare. Daca inchiriati un autobuz pentru amplasarea autocolantelor promotionale acesta va circula in toto orasul cu mesajul dumneavoastra lipit pe el. Afacerea va deveni mai vizibila pentru foarte multi oameni. Bannerele se afiseaza in general in locurile amenajate in acest scop si doar oamenii din zona respectiva il vor vredea. Autocolantul se vede in mai multe locuri pe mai multe suprafete, si este mai ieftin.

Trebuie sa fiti atenti cu ce firma lucrati pentru realizarea acestor autocolante si sa inchiriati spatiul pentru ele. Le puteti lipi chiar si pe propria masina, si nu va costa nimic, poate fi lipit pe masinile firmei sau chiar pe mijloacele de transport in comun.

Daca sediul firmei este amplasat intr-un loc bine vazut, puteti lipi autocolant si pe ferestrele birourilor dar va trebui sa cumparati autocolant care sa permita trecerea luminii din exterior spre interior.

Acestea permit vizibilitatea din interior spre exterior dar nu permit privirilor idniscrete sa treaca dincolo de reclama afisata.

Pentru mai multe informatii cititi si cum comandam promotionale, cum alegem un print pe autocolant si avantaje print pe autocolant.

Autocolantele se aplica direct ca folie dreptunghiulara dar poate fi si decupat in diverse forme. Autocolantul poate fi decupat cu ajutorul unui cutter in forme originale si apoi lipit pe suprafata aleasa. Pentru o pozitionare mai buna a autocolantului decupat, acesta se lipeste peo folie de transfer de unde se transfera pe zona de colantat.

Nu doar etichetele utilizeaza folii autocolante, ci si promovarea directa prin afisare pe geamuri si vitrine, folosesc aceste folii. Comandati autocolante pe folie transparenta pentru geamuri in acest fel vitrinele vor arata mai bine si vor fi folosite din punct de vedere publicitar mult mai eficient.

Printurile noastre pe autocolant respecta standardele europene de calitate si satisfac cererea pietei pentru calitatea livrata la preturi super avantajoase, intr-un timp scurt si uneori chiar in conditii de urgenta.

Printarea se poate face si pe autocolant colorat. Autocolantele colorate sunt speciale si pot fi tiparite pentru efecte estetice greu sau imposibil de optinu altfel. Pot fi aurii, argintii sau in nuante sidefate.

Autocolantele colorate se imprima digital intr-un numar mai mic. Nu sunt recomandate pentru imagini cu oameni deaorece in afara de autocolantul alb sidefat, toate celelalte reflecta culoarea de fundal in culoarea de suprafata.

Ai nevoie sa printezi anumite materiale pe autocolant? Nu stii unde se realizeaza aceasta procedura de print pe autocolant? Ai nimerit perfect pentru ca serviciile noastre includ si print pe autocolant. Calitatea este foarte importanta pentru noi deoarece vrem ca , clientii nostri sa fie multumiti de serviciile oferite. Indiferent de dimensiunea care doresti sa fie printata noi te ajutam sa iti duci la bun sfarsit obiectivele. Apleaza la serviciile noastre de print pe autocolant si succesul va fi mai aproape.

Se foloseste print pe autocolant pentru:

- autocolant geamuri

- usi

- mobila

- cutii

- laptopuri

- colete

- pereti

- bannere

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top