Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Print backlit film

Tempera - inwards

Alegeti print backlit film!

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi si despre printare autocolant.

Backlit filmul este o folie PVC translucenta alba, cu un strat mat pe spate care contribuie la obtinerea unui contrasta foarte bun si o definitie foarte buna a culorii. Este o solutie foarte buna si moderna pentru casete luminoase de interior.

Caracteristicile care il fac o solutie perfecta in reclama sunt calitatea ridicata a printului, culorile bine saturate si foarte vii, poate fi folosit pe desplay-uri indoor rotative daca este laminat.

Backlit filmul se folosteste pentru casete luminoase sau display-uri luminate din spate.

Printarea se face cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent a poliplanului. Deosebirea esentiala fata de bannere este capacitatea backlit-ului de a permite trecerea luminii. Acest produse este folosit in exclusivitate pentru panourile prevazute cu sistem de iluminare: casete luminoase, unipoluri, billboard, city-light.

Principalele avantaje ale utilizarii backlit-urilor in promovare sunt: vizibilitatea excelenta atat ziua cat si noaptea, imaginea foarte buna in detalii, rezistenta ridicata la intemperii.

Pentru a vedea oferta noastra de print pe baclit film click aici.

Backlit film-ul este un material PET de 275g/mp cu suprafata neteda si translucenta, utilizat in special in produsele publicitare de tip caseta luminoasa slim. Calitatea si structura backlit-ului ajuta la obtinerea unor imagini care se diferentiaza prin detaliu si culoare. Backlit film este folosit in 90% din cazuri pentru personalizarea fetelor casetelor luminoase. Puteti folosi serviciul print Backlit Film pentru: casete luminoase, display-ere iluminate din spate si aplicatii de interior. Prin apelarea la serviciul nostru de print backlit film poti avea produse de calitate care vor dura in timp. Cand ai nevoie de personalizarea produselor corespunzatoare pentru folosirea print backlit film apeleaza la serviciile noastre. Detaliile ne diferentiaza!

Atunci cand vorbim despre atragerea persoanelor noi spre  o firma sau spre un logo este nevoie de semnale puternice. Crearea imaginilor si bannerelor cu culori recomandate, un bun contrast si designuri dinamice este un mod sigur de a ajunge la oameni si de a le atrage atentia spre orice reclama.

Pentru ca sunt foarte multe produse diferite si servicii de marketing in prezent est greu sa intelegem ce metoda de printare este cea mai buna pentru o anumita afacere. De aceea va prezentam cele mai populare doua metode de printare, printarea pe backlit film si printarea bannerelor flex, precum si beneficiile fiecareia dintre ele.

Printurile pe backlit film creaza imagini interesante cu un finisaj lucios pe o parte si mat pe cealalta parte. Produsele arata de parca ar fi fost printate din spate si creaza un contrast foarte interesant. Utilizand lumini difuze in interiorul unei cutii de prezentare culorile si cuvintele vor atrage imediat atentia privitorului. Veti vedea foarte des printuri pe backlit film in statiile de autobuz, restaurante sau aeroporturi. Acestea au aproape calitate tridimensionala si au rolul de a capta imediat atentia.

Printarea bannerelor flex  este una dintre cele mai comune tipuri de printare. Imaginile sunt printate digital pe bucati flexibile de material. In mod comun sunt folosite pentru evenimente outdoor. Materialul durabil rezista foarte bine la vant, ploaie sau zapada pe o perioada foarte lunga de timp. Lumina naturala este cel mai bun mod de iluminare a imaginilor de pe banner.

Compararea acestor doua tipuri de printare este ca si cand ati compara ziua cu noaptea. Printarea traditionala flex nu se poate compara cu modul dinamic de distributie al culorilor pe care le gasiti pe un print backlit film. Bannerele flex sun mult mai late si bidimensionale decat cele pe backlit film. Printurile pe backlit film depind de sursa e lumina care scoate in evidenta contrastele.

Daca trebuie sa printati bannere pentru interior pentru a atrage noi clineti atunci ar trebui sa stiti ca printurile pe backlit film creaza exact acele imagini care atrag atentia oamenilor.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top