Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pret tricouri personalizate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Cunoasteti publicul

Cand proiectati un tricou, ar trebui sa va intrebati pentru cine il proiectati? Proiectati tricoul pentru barbati sau femei, tineri sau batrani? Daca proiectati un produs pe care doriti sa il vindeti, trebuie sa stiti ce fel de oameni il vor purta.

Asa ca inainte de a incepe proiectarea, stiti pentru cine creati tricourile personalizate si verificati si alte branduri care ar putea fi similare din punct de vedere vizual si pastrati asta in minte pe parcursul intregului proces de proiectare.

Pret tricouri personalizate – cum facem cel mai bun tricou?

Folositi umorul subtil

Daca doriti sa adaugati un pic de umor design-ului dvs., nu doriti ca acesta sa fie vazut ca ofensator sau aspru. Designerii de tricouri au, in general, o modalitate de a crea tricouri indraznete,  pastrand in acelasi timp umorul subtil sau ironiile fine.

De asemenea, daca doriti sa prezentati un mesaj politic sau convingerile dvs., este important sa retineti ca nu toata lumea impartaseste aceleasi idei, asa ca daca doriti sa vindeti desenele dvs. unui public mai larg, trebuie sa luati in considerare ca puteti fi in discordanta cu ceilalti.

Culoare, culoare, culoare

Crearea unui tricou nu inseamna numai crearea designului, ci si factorul de culoare al tricoului. Este intotdeauna important sa adaugati o varietate, deoarece nu toata lumea favorizeaza aceeasi culoare. De asemenea, ganditi-va si la culorile complementare, pentru a oferi mai multe stimulente pentru ca oamenii sa va aprecieze designurile.

Daca creati un design care are o multime de negru – nu folositi un tricou negru, altfel designul dvs. nu va ramane in evidenta, tineti cont de acest lucru atunci cand creati designul.

Pregatiti-va opera de arta

Acest lucru este important, mai ales cand vine vorba de transformarea design-urilor intr-o realitate. Daca ati folosit anumite culori, este foarte important sa cunoasteti referinta Pantone, mai ales atunci cand utilizati imprimarea pe ecran.

Conturarea textului si extinderea eventualelor zone de bleeding va face de asemenea mai usor sa va creati design-ul si acestea sunt usor de realizat atunci cand utilizati software de proiectare, cum ar fi Illustrator sau Photoshop.

Gasiti o imprimanta buna

O imprimanta buna va va permite sa va exprimati prin diferitele tehnici de imprimare si va va ajuta sa determinati care tehnica va fi perfecta pentru designul dvs. si va va permite sa se evidentieati perfect ceea ce vreti sa transmiteti. De asemenea, este important sa aflati ce tip de tricou doriti sa tipariti.

Invatati mereu

Cand vorbesti cu o companie de tiparire, aveti o idee de baza despre ceea ce vreti in minte. Vreti desenele pe un tricou subtire? Ce design  doriti si la ce dimensiune? Exista o tehnica speciala de imprimare pe care doriti sa o utilizati? Acestea sunt intrebari importante la care este bine sa stiti raspunsurile, astfel incat sa nu ramaneti confuzi de intrebarile care vi se vor pune.

Este intotdeauna o idee buna sa studiati subcultura si genuri diferite pentru a vedea unde se potriveste tricoul si pentru a va ajuta cu inspiratie si publicitate. Acest lucru va poate ajuta, de asemenea, sa gasiti nisa si sa creati tricouri personalizate, care sa se vanda si sa va ajute sa va promovati marca.

Fiti la curent cu inovatiile

 

Ca designer, este important sa va asigurati ca sunteti la curent cu ultimele tendinte si ca le folositi pentru a va inspira in design. Cand observati o tendinta noua care iese pe piata retineti ca ceilalti designeri isi planifica urmatoarea miscare, asa ca este important sa incepeti sa ganditi in acelasi mod.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top