Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pret tricouri personalizate Bucuresti ieftine

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
In industria de imbracaminte pe langa produsele care urmeaza sa fie imprimate cel mai important este modul in care se face imprimarea. Sunt mai multe tehnici de imprimare pentru tricourile personaizate si fiecare dintre ele avand argumente pro si contra tinand cont de calitatea materialelor din care sunt confectionate tricourile si de numarul de culori folosite.

Serigrafia este cea mai des utilizata metoda de printare. Utilizati ecran care preseaza panza pentru a plasa vopseaua pe tricou. Fiecare apasare va folosi o singura culoare ceea ce inseamna ca pentru un tricou cu 5 culori se vor folosi 5 ecrane separate. Ecranele de imprimare au o calitate foarte buna si un aspect profesional si durabil care poate sa fie eficient ca si pret pentru comenzile cu volume mari si daca vreti sa lucrati pe mai mult de doua tricouri, metoda aceasta de imprimare nu mai e cea potrivita. De asemenea, imprimarea cu ecrane implica si taxe  mari pentru sitalare tinand cont de numarul de ecrane de culoare. Daca imprimarea are loc pe materiale intunecate se va folosi initial o baza alba.

Pret tricouri personalizate Bucuresti ieftine

In timp ce serigrafia reprezinta o imprimare traditionala, imprimarea digitala permite fotografierea direct pe tricouri a imaginilor detaliate utilizand un numar nelimitat de nuante si culori. Procesele de imprimare dureaza mai mult decat in cazul imprimarii cu ecrane si marele dezavantaj sta in faptul ca nu se poate face imprimare pe intuneric.

Transferul termic este cea mai buna alegere pentru afacerile mici. Imaginile sunt full color si au o calitate mare si pot sa fie imprimate cu ajutorul calculatoarelor pe hartie speciala. Se va folosi cerneala transparenta. Urmeaza ca la temperatura de 180 de grade sa aiba loc imprimarea.

O alta metoda este utilizarea foliilor de vinil care sunt perfecte pentru a imprima numele de trupe, de cluburi si de jucatori de fotbal. E nevoie de o masa de taiat vinil. Vinilul taiat este aplicat pe haine folosind o presa de caldura. Aceasta metoda nu e utila pentru productia in masa pentru ca imprimarea mai multor culori se face in mod separat.

Sublimarea este o tehnica prin care se foloseste caldura pentru a transfera culoarea pe imbracaminte de polyester sau alte materiale sintetice. Se foloseste cerneala speciala de sublimare care la aplicarea caldurii se transforma in gaz. Caldura face ca porii de poliester sa se deschida si sa absoarba in permanenta vopseaua. Astfel materialul poate sa fie spalat fara sa deterioreze imaginea.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top