Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pret agende personalizate Bucuresti 2017

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Agendele clasice ne ajuta sa ne mentinem viata mai ordonata. O agenda personalizata se va apropia mai mult de preferintele celui care o utilizeaza si ofera si alte avantaje, atat proprietarului cat si distribuitorului.
Agendele personalizate ne permit sa lipim pe paginile lor cate post-it-uri dorim si oricat de colorate ar fi, chiar daca sunt deja pline de insemnari.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Cum se gestioneaza timpul, Agendele elemente de productivitate si Sfaturi pentru organizare.

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

Comunicacion

Pret agende personalizate Bucuresti 2017

In functie de legaturile care exista intre sarcini si date agendele pot sa fie semidatate., datate sau nedatate. Agendele datate sunt considerate a fi cele mai bune instrumente de planificare pentru timpul de lucur. Acestea va ajuta nu doar pentru organizare si planificare ci si pentru auto organizare.

Este necesar ca agenda sa fie completata zilnic. Chiar daca pare o regula simpla aceasta este cea mai importanta.

Agenda trebuie sa fie tot timpul cu dumneavoastra. Nu trebuie sa va amintit doar uneori ca aveti o agenda. Trebuie sa puteti nota pe parcursul zilei sarcinile importante si alte idei pe care nu doriti sa le uitati.

Notati doar sarcinile concrete. Puteti inregistra sarcinile pentru saptamana ce urmeaza, sau chiar pentru luna urmatoare. Este important insa ca toate aceste sarcini sa fie realizabile si concrete. Nu va notati doar sarcinile generale ce necesita o perioada de timp indelungata pentru realizare, incercati sa le fragmentati in etape coerente si concrete.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile Planificarea timpului, cum imi planific timpul si organizarea cu agende.

Sarcinile trebuie reglementate in timp! Este important sa treceti in mod sincer timpul estimativ. De asemenea, este important sa lasati si fondul de rezerva pentru treburi urgente si neprevazute si in acest fel daca apare ceva neanticipat planul pe ziua respectiva nu se va strica.

Verificati si analizati punerea in aplicare a panului. Nu terminati ziua fara sa faceti o analiza a zilei care s-a terminat si nu incepeti sa realizati planul pentru urmatoarea zi. Marcati sarcinile realizate chiar daca ar fi indicat sa faceti acest lucru in timpul zilei, dupa ce ati indeplinit o sarcina.

Agenda datata nu este doar un accesoriu indispensabil in afaceri ci este si un cadou perfect pentru colegii sau partenerii de afaceri si pentru prieteni.

Putem colora rubricile daca dorim ca o anumita insemnare sa ne atraga rapid atentia.
O agenda ne pastreaza insemnarile pe tot parcursul anului si ne ajuta sa ne reamintim cat mai bine cele mai placute intalniri sau evenimente.
Pot avea imprimata pe fundal imaginea preferata sau care ne reprezinta pentru a fi vizibila tot anul. Pentru agendele destinate campaniilor publicitare puteti imprima ca imagine de fundal sigla firmei.
Agendele sunt printre putinele suporturi care ne ajuta sa exersam scrisul de mana, intr-o lume aproape complet digitala.
Agendele nu ne deranjeaza in timpul sedintelor asa cum fac agendele telefoanelor mobile care suna la fiecare eveniment pe care il trecem in memorie.

Cititi si despre obiecte promotionale, ce promotionale sa oferim cadou si totul despre obiecte si materiale promotionale.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top