Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pret agende 2018

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Suntem un producator de materiale promotionale si agende de calitate cu o vasta experienta si de aceea, daca aveti nevoie de agende personalizate va reocmandam sa ne contactati pentru a stabili impreuna toate detaliile.

Avantajele noastre sunt fiabilitatea, calitatea si flexibilitatea. Suportul si productia pentru clienti sunt in intregime in cadrul companiei. Echipa are ani de experienta in satisfacerea nevoilor clientilor in mod rapid si eficient. Folosim numai agende de calitate, produse premium finisate la o inalta calitate si extrem de durabile.

 Pret agende 2018 – avantajele agendelor personalizate

Marca sau logo-ul poate fi printat sau gravat pe coperta agendei. Imprimarea cu timbru sec are avantaje practice si estetice uriase fata de imprimare normala. Este subtil, tactil si atractiv. Si, spre deosebire de tiparire, nu se cojeste si nu se estompeaza.

 

Agendele sunt o propunere simpla, dar convingatoare pentru cadouri de afaceri si papetarie corporativa.

Pentru a crea o buna impresie, avem mai multe moduri in care va putem imprima logo-ul si sloganul. Logo-ul poate fi plasat oriunde pe coperti. Comanda minima pentru notebook-urile cu logo-uri este de 25 de unitati – o singura culoare sau culori mixte.

 

Dimensiunea maxima a logo-ului – in functie de densitatea imaginii – este de 110 mm pana la 80 mm. Lucram cu o gama larga de tipuri de fisiere, in mod ideal 300 dpi sau mai mare.

 

Un nume sau alte cuvinte pot fi printate pe marginea de deschidere a agendei – intre cureaua elastica si muchie. Ca si in cazul logourilor, este subtil si atragator. Adaugarea unui nume la o agenda personalizata creaza o impresie mult mai buna.

 

Pentru agendele personalizate se recomanda sa alegeti materiale de cea mai buna calitate. De ce? Raspunsul este simplu. Aceste agende pe care le oferiti partenerilor, angajatilor sau clientilor au rolul de a va consolida imaginea. Oricand un produs de calitate va crea o impresie buna. Ganditi-va la faptul ca o agenda personalizata, in momentul in care este utilizata, va fi vazuta de foarte multe persoane cu care posesorul intra in contact. Dar pentru ca agenda sa fie folosita des si cu placere este nevoie de calitate ceea ce ne aduce inapoi in punctul de mai sus.

 

Cum facem o agenda de calitate? Nu este greu dar ar putea fi costisitor. In primul rand fiti atenti cum alegeti materialul pentru coperti. Aici aveti o gama variata de modele de la carton pana la piele. Este evident ca pielea este cel mai elegant material pentru care puteti opta. O puteti alege pentru agendele destinate unor parteneri importanti. Sunt si materiale precum pielea ecologica, materialele cu diverse texturi si copertile foarte lucioase. Aveti grija sa alegeti o culoare pentru coperti care sa se potriveasca foarte bine in mai multe contexte. Puteti merge pe culori neutre. Evitati culoarea alb pentru coperti. Ulterior personalizati coperta cu sigla dumneavoastra asa cum am spus si mai sus. Daca stiti si numele persoanei careia ii veti oferi agenda cu atat mai bine, il puteti trece si pe acesta pe coperta si veti obtine un produs cu adevarat personalizat. In plus veti dovedi ca agenda a fost special destinata persoanei in cauza si ca v-ati gandit in mod particular la ea.

Alegeti sa folositi hartie de calitate pentru paginile interioare. Determinati de la bun inceput ce agenda veti utiliza, datata sau nedatata. Uneori agendele nedatate sunt mai bine vazute pentru ca permit o mai mare flexibilitate in utilizare.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top