Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Post it uri personalizate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Acesta este un carnetel cu adezivi pe portiunea superioara din spate. Aceste produse promotionale sunt numite si note lipicioase, care ar trebui sa fie explicative. In mod traditional, aceste note  au fost concepute ca hartie de carton galben de 3 inch; dar, evident, a trecut prin multe transformari astazi. Un lucru unic despre aceste Post It-uri este adezivul cu aderenta scazuta care ii ofera posibilitatea de a fi atasat si indepartat fara a lasa urme.

Post it uri personalizate – avantaje

Povestea din spatele notelor lipicioase

 

Pionierii acestui produs  notes sunt 3M si raman in continuare producatorul principal cand vine vorba de note lipicioase. Aceasta a fost o inventie a lui Spencer Silver, care fusese angajat al companiei respective. 3M a lansat acest produs in 1977 pionier in patru orase principale. Numele lansarii sale a fost Press n Peel, iar in 1980 a fost lansat produsul ca o reinventare – si de data aceasta a fost numit Post It. Culoarea  galben nu a fost facuta cu intentie. S-a intamplat asa pentru ca, in timpul inventiei sale, au fost disponibile hartii cu resturi galbene in laboratorul vecin al 3M.

Standard Post it. Aceasta este primul de acest fel. Post It-ul promotional traditional are un adeziv foarte light care il face usor de lipit si indepartat.

Notele super-lipicioase. Aceste articole promotionale sunt versiunile modificate ale celor standard. Adezivii lor sunt mai puternici in comparatie cu adezivii standard. Acest lucru permite ca nota sa ramana in suprafete aspre si neuniforme.

Post It-urile nu mai sunt doar pentru memento-uri mici pe care le lipiti la dulapuri si pereti. O multime de artisti au folosit Post It notes ca un mediu in arta. Imagini imense si picturi murale au fost date vietii prin simpla punere in comun a mii si mii de Post It-uri. De fapt, a fost acordat creditul si expunerea completa in 2004, cand un curator pentru arhitectura si design, numit Paola Antonelli, a organizat o expozitie care a inclus lucrari de arta realizate din Post It-uri promotionale.

Astazi, in industria cinematografica, notele Post It sunt folosite pentru scenele de aspect ale producatorilor de film. Acest lucru se dovedeste a fi avantajos in ceea ce-i priveste, deoarece Post It-urile  sunt ieftine si pot fi usor indepartate fara a lasa urme nedorite pe perete sau pe suprafetele in care sunt lipite.

Produsele de promovare va ajuta sa ganditi in afara cutiei atunci cand vine vorba de promovarea afacerii dvs. Va vom ajuta sa va intensificati interesul in randul publicului dvs. tinta cu produsele noastre promotionale pe care le puteti amesteca si potrivi. Cu bugetul potrivit, puteti utiliza obiecte promotionale simple, dar eficiente, cum ar fi cani, lanturi cheie, stilouri, imbracaminte si altele asemenea. Cand aveti nevoie de produse promotionale, ganditi-va la produse de promovare.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top