Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pliante Bucuresti

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Cum sa proiectati o brosura si sa o imprimati? In acest articol, explicam tipurile de brosuri pe care le puteti crea , cum functioneaza fisierele grafice si cum sa creati o calitate buna si fara erori pentru a le trimite la imprimare!

 Pliante Bucuresti – sfaturi utile pentru cel mai bun pliant

Proiectarea unui brosuri este utila in multe cazuri. De exemplu, puteti imprima programul pentru un festival pe mai multe zile, puteti face publicitate produselor dvs., distribuiti o brosura de turism sau o harta a orasului cu insertii informative. Crearea unui flyer online este foarte simpla si acest format se preteaza la cele mai originale utilizari: de exemplu, pentru tiparirea in reviste literare, crearea de CV-uri originale sau prezentarea creatiilor dvs.

Nu exista nici un obstacol in calea creativitatii dvs., dar pentru a sti cum sa exploatem cel mai bine acest format multifunctional, explicam in detaliu cum sa proiectam o brosura pentru a evita cele mai frecvente erori de aspect ale fisierului dvs. si pentru a crea brosura visurilor tale.

Deci, aici este ghidul nostru de a proiecta un pliant.

Inainte de a intra profund in proiectarea unui pliant, iata cateva informatii de baza despre acest mediu.

Pliantul, cunoscut si ca brosura, este un produs tiparit pe o singura foaie pliata de mai multe ori. De exemplu, cand va referiti la o foaie, intelegeti formatul deschis care este vizibil – fata-verso.

Pliantele pot fi de dimensiuni diferite: A2, A3, A4 sau A5, si pot avea si forme neregulate.

Aceasta foaie va fi apoi pliata pe ea insasi pentru a crea mai multe fete. Prin urmare, fetele sunt partile foii imprimate delimitate de falduri. De exemplu, imaginea de mai jos prezinta un fluturas A4 cu 2 straturi: vor exista 3 fete pe partea din fata si 3 fete pe partea din spate, adica 6 fete in total.

Pliurile sunt liniile de-a lungul carora foaia este indoita pentru a crea fetele diferite. Numarul de falduri si locatia lor fac posibila crearea de brosuri care pot fi deschise si citite in moduri diferite, adaptate la toate cerintele.

 

Prin combinarea in mai multe moduri a formatelor, a tipologiilor si a numarului de fete, se pot obtine produse foarte diferite unele de altele. Incepand sa creati un pliant, puteti naviga intre diferitele tipuri de pliante oferite ca model.

 

Dar cum sa alegeti intre toate aceste formate si tipuri de pliuri, cum sa stiti la ce numar de fete este adaptat  proiectul sau? Primul si cel mai importanta sfat in ghidul nostru de a proiecta un pliant este sa faceti mai multe modele de pliante din care sa il alegeti pe cel mai bun.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top