Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri reciclate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri reciclate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Campaniile de marketing si promovare devin tot mai intense si tot mai agresive de unde rezulta faptul ca personalizarea si oferirea de cadouri corporate poate afecta in mod considerabil planeta. Daca anual sunt produse sute de mii sau chiar miloane de pixuri personalizate, ele vor ajunge in final sa isi lase amprenta asupra mediului, motiv pentru care noi recomandam utilizarea de pixuri reciclate.

Pixuri reciclate pentru campanii cu un impact redus asupra mediului

Pixurile reciclate sunt cea mai buna varianta de ales atunci cand vrei sa faci o campanie publicitara in care sa oferi unele dintre cele mai importante si mai populare materiale promotionale disponibile in prezent. Aceste pixuri promotionale reciclate nu au impact asupra mediului, sunt realizate din materiale degradabile si nu vor afecta in timp viata animalelor, a plantelor sau chiar a omului prin poluarea planetei.

Pentru ca pixurile utilizate in campanii publicitare sunt folosite in numar mare, este usor de dedus ca sunt aruncate tot in numar mare. Pixurile din materiale clasice vor umple depozitele de deseuri in timp ce va dura foarte mult pana cand se vor descompune. Cu ajutorul gamei noastre de pixuri reciclate grija fata de natura este asigurata.

Pixuri reciclate pentru construirea unei imagini mai bune

Grija pentru planeta si pentru un mediu de viata sanatos ar trebui sa ne apartina tuturor insa nu este un secret pentru nimeni ca scopul unei campanii publicitare este acela de a imbunatati imaginea unei companii si de a o consolida. Cu ajutorul pixurilor reciclate poti obtine ambele avantaje alaturi de conservarea planetei.

In momentul in care clientii si utilizatorii descoperca ca le-ai oferit pixuri din materiale reciclabile ei vor intelege preocuparea ta pentru mediul inconjurator si pentru solutii sustenabile tocmai pentru ca ai ales cea mai buna varianta de material publicitar. Astfel imaginea companiei are doar de castigat, iar pretul pentru aceste pixuri este unul extrem de avantajos, atunci cand le cumperi din magazinul online Tempera.

Aceste pixuri promotionale sunt la fel de usor de personalizat, asa cum sutn si cele care nu sunt din materiale biodegradabile, ceea ce inseamna ca ai tot potentialul de a te prezenta publicului tina, exact asa cum doresti.

 

Tempera - outwards
To Top