Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri personalizate pentru campanii

Tempera - inwards

Pixuri personalizate

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Pixul s-a clasat in ultimul timp in topul celor mai populare instrumente de scris. Dispunand de o mina de cerneala pixul este un instrument pe care se poate conta fara sa fie nevoie sa i se schimbe rezerva decat foarte rara sau se poate transfera foarte usor intr-un pix personalizat. Modelele de plastic au crescut in popularitate fiind usor de fabricat si devenind pixuri  personalizate.

pixuri personalizate

Pixurile personalizate sunt o modalitate eleganta de a va face brandul cunoscut si de a va promova imaginea. Pixurile personalizate sunt si o modalitate eficienta de fidelizare a clientilor actuali dar si de gasire a unor noi clienti.

Pixurile personalizate sunt un material promotionat perfect, un pix personalizat este intotdeauna util si datorita dimensiunilor reduse este usor de distribuit.

Indiferent de model, material sau culoare, pixurile personalizate sunt reprezentanti permanenti ai  firmei dumneavoastra pe birourile clientilor sau partenerilor. Elegante, finute, grasute, socante, simple sau multicolore, dar intodeauna personalizate, pixurile reprezinta punctul comun al multor campanii promotionale.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Despre pixuri personalizate, De ce avem nevoie de pixuri personalizate si Care sunt metodele de personalizare pixuri.

Pixurile pot fi personalizate prin tampografie sau prin gravare cu laser si tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti modelul si culoarea pixului pe care doriti sa il personalizati iar de restul se va ocupa echipa noastra.

[Not a valid template]

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri personalizate click aici.

Nimic nu e mai util intr-un birou respectabil ca un set de pixuri personalizate cu sigla firmei. In acest fel, fiecare client, oricine vine in vizita va pleca cu o mica particica din afacerea dumneavoastra. Este cea mai ieftina forma de publicitate. La noi veti gasi cele mai bune pixuri personalizate, din materiale durabile, metal sau plastic, sau doar aspectuase, mai sobre sau mai vesele. In plus, avem si o colectie proprie de pixuri – Office Star – disponibile la comanda, la cele mai avantajoase preturi. Bineinteles, puteti opta doar pentru comanda de pixuri fara pixuri personalizate, dar ar fi pacat sa nu beneficiati de pixuri personalizate. Iar daca inca nu v-ati decis asupra modelului sau modului de personalizare a pixurilor, personalul nostru va va oferi oricand consultanta gratuita. Pentru ca, chiar daca este vorbade un simplu pix si nu de pixuri personalizate, principiile marketingului si publicitatii trebuie sa isi spuna cuvantul. Pentru ca noi nu lasam nimic la voia intamplarii.

Desi mediul digital tinde sa ii acapareze pe toti si se extinde rapid pixul este in continuare un obiect nelipsit de pe birou, din geanta sau din servieta si este absolut necesar pentru a nota lucruri importante in agenda, pentru a face liste de cumparaturi sau de lucruri pe care trebuie sa le faceti ori pentru a semna.

Indiferent ca sunt din metal, din plastic sau in diverse forme si culori pixurile ocupa un loc important in preferintele copaniilor ca si obiecte promotionale.

Un pix personalizat duce logo-ul companiei la propriu in mainile clientilor. Faca tineti un pix in mana este imposibil sa nu se observe logoul si sa nu se citeasca mesajele imprimate. Un mesaj ar trebui ales in asa fel incat sa il faca pe client sa zambeasca sau sa mediteze la ceva. In aceste sputeti fi sigur ca v-ati atins scopul. Persoana respectiva va retine logoul companiei si va asocia brandul cu o amintire placuta sau cu o idee inspirationala.

In plus, puteti transforma cu succes pixurile in carti de vizita originale cu costuri reduse. Din acest motiv afacerile mici si companiile care se afla la inceput de drum pot sa isi permita sa personalizeze cel putin cateva zeci de pixuri pe care apoi sa le ofere clientilor sau partenerilor.

Un pix poate fi foarte usor transformat intr-o carte de vizita originala, care sa cuprinda numele companiei, logoul, site-ul si adresa de mail.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile totul despre pixuri, pix sau stilou si avantaje pixuri personalizate.

In plus, spre deosebire de alte obiecte promotionale, pixurile au costuri mici. De aceea chiar si compaiile mici isi pot permite sa isi personalizeze pixuri si sa le distribuie.

Dupa ce sunt pregatite este foarte usor ca pixurile personalizate sa ajunga la clienti. Cele mai potrivite contexte in care sunt distribuite pixuri sunt conferintele, simpozioanele, seminarele si atelierele. Alte ocazii pot fi sedintele si intalnirile cu potentialii parteneri.

Afacerile cu strategii de promovare integrate fac un pas inainte si utilizeaza pixuri cu logo pentru a sublinia mesajul publicitar transmis.

Marele avantaj al pixurilor promotionale este ca vor fi folosite mult timp dupa ce au fost primite si vor avea ocazia sa il vada mai multe persoane cu care ei intra in contact. Mai mult, uneori oamenii isi imprumuta pixul unul altuia si asta inseamna ca logoul companiei are sanse mari sa fie vazut de mai multe persoane.

Pixuri personalizate pentru tine la cele mai mici preturi!

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top