Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri Parker gravate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri Parker gravate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Dupa foarte multe studii in domeniul marketing si publicitate, marile companii au ajuns la concluzia ca cele mai bune instrumente publicitare sunt produse de calitate premium, motiv pentru care se opteaza pentru pixuri parker gravate.

Avantaje pixuri parker gravate

Pe langa faptul ca sunt instrumente de scris de calitate premium, intreaga gama de pixuri parker gravate cuprinde modele interesante si pixuri foarte atractive, care vor impresiona foarte usor orice persoana care le primeste. In momentul in care pixurile sunt interesante ele vor fi folosite pentru foarte mult timp. In unele cazuri, persoanele care au aceste pixuri aleg sa schimbe minele si sa continue sa le foloseasca.

Pixurile care arata bine sunt pastrate mai mult timp

Potrivit unui studiu din 2008 realizat de ASI, instrumentele de scris sunt cele mai amintite articole de specialitate (54% dintre respondenti isi amintesc ca le detin). Asta inseamna ca pixurile care au impresionat destinatarul vor fi pastrate pentru mai mult timp, ceea ce este extrem de important, pentru ca elementele tale de branding vor fi vizibile mai mult.

Pixurile sunt considerate fashion si old school

Daca toate companiile ar trebui sa ofere doar produse promotionale noi si in trend, nimeni nu ar mai iesi in evidenta cu nimic. Incearca sa te eliberezi de clisee si sa produci piuxuri memorabile pentru campaniile de publicitate. Pixurile sunt considerate elemente clasice motiv pentru care este foarte important sa fie oferite din cand in cand grupurilor tinta.

Daca fiecare alta companie incearca sa ofere cel mai tare obiect promotional nou, nimeni nu iese in evidenta. Incercati sa va eliberati de norma si sa inmanati stilouri memorabile. Nimic nu bate un clasic.

Nu vrei gresi atunci cand alegi un pix ca urmator produs promotional. Incepand cu 1993, pixul a ramas pe  locul 2, ca unul dintre produsele promotionale de top, pur si simplu pentru ca pixurile sunt accesibile si sunt instrumente utile de care avem nevoie in fiecare zi. Data viitoare cand cauti unul dintre cele mai bune produse pentru campaniile tale promotionale, poti opta cu foarte mare incredere pentru pixuri Parker personalizate.

Tempera - outwards
To Top