Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri metalice

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri metalice click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI
 

 
Pixurile sunt importante instrumente de scris motiv pentru care sunt folosite inclusiv in campanii publicitare de mare succes. De la pixurile clasice cu bila si pana la cele robuste, cu gel sau cele sub forma de marker, fiecare are stiluls au preferat. Atunci cand oferi un pix cadou, este foarte important sa intelegi pentru cine il cumperi.

Alegerea celor mai bune pixuri metalice

Un pix mai greu ofera un sentiment mai sigur si un control mai mare scriitorului – o calitate dorita pentru ca pixul sa fie apreciat. Atunci cand cumperi pixuri pentru persoane cu maini mici, asa cum sunt copiii este important sa fii atent la robustetea pixului pentru ca exista riscul de a nu putea sa utilizeze aceste instrumente de scris.

Stilul persoanei conteaza foarte mult. Un bun exemplu este cumpararea pixurilor care se potrivesc cu accesoriile destinatarului, atunci cand acestea sunt oferite pe post de cadouri corporate in cadrul firmei. O persoana care isi manifesta preferinta pentru culori si imprimeuri stralucitoare poate aprecia pixurile cu cerneala colorata si un exterior impersionant.

Pe de alta parte, un prieten care prefera negrul sau schemele de culori neutre nu va fi foarte incantat atuncic and vede setul personalizat in toate culorile curcubeului.

Daca alegerea trebuie facuta intre pixuri feminine si pixuri masculine, ar trebui sa verificati cu atentie. Un pix roz sau violet este foarte posibil sa nu fie apreciat de un barbat. Daca nu stii ce sa alegi cel mai bine ar fi sa optezi pentru culori neutre.

Inainte de a alege un pix personalizat pentru toti cei care participa la un eveniment este important sa tii cont de pixurile existente.

Pixurile cu bila vin cu cerneala pe baza de ulei si sunt foarte rezistente la apa. Acest tip de pix vine cu o bila fixa care poate limita anumite moduri de a scrie. Cei mai multi oameni considera ca aceste pixuri functioneaza foarte bine pentru a nota anumite detalii, pentru a semna documente si pentru a comunica in scris.

Stilourile Rollerball sunt usor de utilizat la fel ca si omologii lor cu bila si ofera un flux usor de cerneala. Cu toate acestea, pixurile rolleball pot sa se termine mai repede decat toate celelalte modele. Pe langa alegerea unui tip de pix, va fi nevoie si sa alegi modul in care pixurile vor fi gravate si personalizate astfel incat sa ajunga corect la destinatar.

Materialul din care este facut pixul conteaza de asemenea foarte mult si este extrem de important. Toate aceste alegeri ajuta la succesul unei campanii publicitare.

Tempera - outwards
To Top