Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri metalice pret

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri metalice click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Persoanele care vor sa organizeze campanii de marketing dar isi fac griji cu privire la notiunea de pixuri metalice pret, nu au niciun motiv de ingrijorare in acest sens, doarece aceste instrumente de scris pot fi gasite la Tempera, la cele mai avantajoase preturi posibile.

In ciuda a tot ceea ce se spune despre renuntarea la scrisul de mana si trecerea la mediul electronic si digital, pixurile sunt inca apreciate si foarte utilizate. Un pix poate fi folosit pentru a crea povesti si pentru a nota cele mai importante idei. Este folosit pentru a desena planuri de viitor, a schita imagini frumoase si a face liste cu cele mai importante obiective. Documentele sunt semnate cu pixul, notele sunt lasate tot cu pixul, iar cele mai frumoase scrisori sunt scrise de mana.

Pixuri metalice pret – avantajele pixurilor personalizate

Pixurile sunt foarte des utilizate atat acasa cat si la birou sau pe strada si in absolut orice mediu. Pe langa faptul ca sunt obiecte utile care isi vor gasi rapid intrebuintare in geanta oricarei persoane, ele ofera o serie de avantaje considerabile, pentru care ar trebui sa iei in calcul utilizarea pixurilor metalice in campaniile de promovare.

Pixurile sunt eficiente din punct de vedere al costurilor

Vei obtine cel mai bun pret pentru pixuri personalizate. Ele se vand de cele mai multe ori la bax sau in loturi ceea ce inseamna ca pretul pentru un singur pix personalizat este foarte avantajos. Comparativ cu pixurile din magazine pe care le cumperi la bucata si despre care poti crede ca sunt exagerat de scumpe uneori, pixurile promotionale pe care le comanzi pentru campaniile publicitare au un pret rezonabil.

Pixuri metalice pret – Utilizabilitate ridicata

In medie, pixurile promotionale sunt utilizate de 18,2 ori pe luna, ceea ce le face cel mai frecvent produs de marketing tangibil. Pixurile sunt folosite acasa, la serviciu sau la birou, asa ca, ele au tot potentialul de a raspandi mai bine elementele tale de branding si informatiile despre afacerea ta. Un studiu realizat de PPAI (Promotional Products Association International) a descoperit ca un procent de 79% dintre oameni folosesc pixuri promotionale pe care le-au primit de la o companie in campaniile publicitare, in timp ce 83% pastreaza aceste pixuri atunci cand ele pot fi reincarcate sau au mine care se schimba.

Avand in vedere toate aceste avantaje considerabile este foarte important sa tii cont de modul in care pixurile arata si de tipul de pixuri pentru care optezi, astfel incat rezultatele finale sa fie cele mai bune.

Tempera - outwards
To Top