Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri metalice personalizate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri metalice personalizate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI
Picurile personalizate sunt instrumente speciale de scris iar gama de pixuri metalice personalizate este cea mai aleganta optiune. S-a constatat ca este un sentiment interesant acela de a avea propriul pix sau instrument de scris in locul celui imprumutat de la colegi. In momentul in care aceste instrumente de scris sunt personalizate sunt si mai indragite de utilizatori.

Pixuri metalice personalizate – cea mai buna varianta

Pixurile personalizate sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri iar  vanzarile de pixuri de lux sunt in crestere – la nivel global. Ca si ceasurile, butonii sau asortarea pantofilor cu geanta, un pix personalizat este unul dintre acele mici elemente care genereaza o imagine de durata.

Un pix personalizat nu numai ca ofera un sentiment similar celui clasic, dar da si un aer de autoritate persoanei care il foloseste. Medicii, avocatii si personalitatile publice importante deseori trebuie sa semneze documente, iar pixul personalizat este cel care lasa o imagine buna in mintea tuturor celor care sunt prezenti la eveniment.

Pentru persoanele care folosesc pixuri pentru mai mult decat a semna hartii – profesori, artisti, studenti, designeri si, adesea, scriitori profesionisti – confortul si fluxul devin mai importante decat alegerea celui mai fantezist pix de pe piata. Dar, confortul si sofisticarea nu se exclud reciproc. Pentru utilizatorii de pixuri care le folosesc des, este recomandat sa fie alese modele ergonomice si usor de utilizat.

Petrecem mult timp scriind pe calculatoar esi telefoane insa pixurile sunt de neinlocuit. Foarte multi oameni considera ca atunci cand scriu ceea ce au nevoie pe hartie, acest lucru ii ajuta sa gandeasca mai bine si mai corect.

Pixurile personalizate sunt un instrument de branding excelent. Personalizarea lor pentru campanii creste gradului de constientizare al marcii si ajuta la raspandirea elementelor de branding chiar si atunci cand campania s-a terminat.

Dar, obiectele cadou personalizate au o functie usor diferita. Acestea anunta destinatarul ca sunt unice – un set de pixuri personalizate este un cadou interesant si apreciat.

Celalalt beneficiu atunci cand sunt facute lucruri personale este faptul ca permite conexiunea dintre expeditor si destinatar. Daca este un angajat, un prieten, o ruda sau oricine altcineva – sansele ca persoana care deschide cadoul sa fie incantata sa stie ca primeste obiecte personalizate este foarte mare. Acest lucru demonstreaza ca a afost alocat timp pentru a alege cadoul perfect si nu au fost facute  cumparaturi la intamplare.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca toate aceste instrumente de scris se pliaza perfect pe orice campanie promotionala. Pot fi utilizate chiar si atunci cand grupul tinta este format din persoane importante si cunoscute.

Tempera - outwards
To Top