Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri metalice gravate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri metalice gravate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI
Campaniile publicitare sunt din ce in ce mai creative si mai interesante motiv pentru care tot mai multe persoane opteaza pentru pixuri metalice gravate. Aceste pixuri sunt unele dintre cele mai elegante si sunt potrivite pentru cadouri corporate, cadouri personalizate pentru prieteni si elemente oferite partenerilor atunci cand viziteaza sediul firmei.

Cand poti oferi pixuri metalice gravate?

Se stie ca pixurile metalice sunt unele dintre cele mai bune optiuni insa sunt mai scumpe decat cele clasice. In momentul in care aceste pixuri sunt realizate in serie limitata, pentru cadouri corporate sau petnru alte motive similare, ele vor crea o imagine generala foarte buna.

Pixurile gravate au o serie de avantaje uriase, despre care vom discuta intr-un articol viitor, si care le fac potrivite pentru anumite situatii clare.

Pixuri metalice gravate pentru cadouri corporate

Cadourile corporate sunt cele care se refera la personal si la partenerii care ajung in firma. Pentru angajati, alegerea unor pixuri metalice gravate este cea mai buna idee avand in vedere ca acestea denota eleganta si un plus de rafinament. Poti personaliza aceste pixuri gravandu-le cu numele angajatilor sau le pot personaliza doar cu elementele de branding ale companiei, iar rezultatele vor fi cu siguranta cele dorite.

Toti clientii care vad ca angajatii folosesc aceleasi pixuri si ca totul este intr-o nota similara in interiorul firmei vor aprecia aceasta imagine unitara.

Pixuri metalice gravate pe care sa le oferi cadou partenerilor

Pixurile metalice gravate sunt unele dintre cele mai elegante instrumente de scris, dupa stilouri, acestea ramanand clasice. Cu toate ca stilourile sunt considerate cea mai buna varinata, din motive tehnice, care tin mai mult de intretinere, aceste instrumente de scris au fost respinse in ultima perioada, iar pixurile le-au luat locul.

Cea mai buna varianta de cadou corporate pentru parteneri este reprezentata de pixuri personalizate metalice. Personalizarea prin gravura este cea mai buna varianta de ales in sensul acesta ceea ce este foarte important. Pe langa faptul ca imprimeurile gravate rezista mult, exista si avantajul elegantei. Comparativ cu printurile, gravurile arata mai bine si se mentin mai mult timp.

In magazinul online Tempera va asteptam cu o multitudine de modele de pixuri pe care le puteti oferi clientilor, partenerilor sau persoanelor dragi si care cu siguranta vor crea efectul dorit atunci cand sunt alese corect. Daca nu stii cum sa alegi pixurile pentru o campanie publicitara, iti recomandam sa ne contactezi si te vom ajuta noi.

Tempera - outwards
To Top