Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri inscriptionate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri inscriptionate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
In momentul in care te gandesti la pixuri inscriptionate, ai la dispozitie o gama foarte variata de modele disponibile. Poti alege din culori variate, forme si designuri clasice sau moderne, instrumente din metal, plastic sau materiale ecologice si lista poate continua. Aceasta varietate imensa este datorita popularitatii de care instrumentele de scris se bucura.

Chiar daca mediul digital pare a fi in continua expansiune, acelasi lucru se intampla si in cazul pixurilor pentru ca toate departamentele de mareting recunosc avantajele oferite de promovarea cu autorul lor. Un alt aspect important este costul tot mai mic pentru personalizarea pixurilor si acest lucru este datorat dezvoltarii noilor tehnologii cum sunt printurile digitale UV.

De ce sa utilizezi pixuri inscriptionate?

Indiferent unde ai ajuns in ultima perioada, fie ca este vorba despre un birou al unui partener, conferinte sau restaurante si chiar la banca, in mod sigur ai intalnit si pixuri personalizate. lucrul acesta este datortat faptului ca toate companiile incearca sa isi expuna imaginea si brandul in toate spatiile disponibile chiar daca este vorba doar de cativa centimetrii de pe clipsul pixului personalizat.

Pentru a realiza corect brand aeareness trebuie ca mesajul sa fie expus prin absolut toate mijloacele disponibile. Pentru ca toate companiile apeleaza la pixuri promotionale nu ar trebui sa ratezi oportunitatea, in special din cauz afaptului ca pixurile personalizate sunt mai ieftine, dar foarte eficiente pentru promovarea companiei reprezentate.

In magazinul nostru exista o mare varietate de pixuri care pot fi personalizate ceea ce inseamna ca ar trebui sa acorzi o foarte mare atentie calitatii pixului pe care vrei sa il personalizezi. Pixul nu trebuie sa fie scump ci doar sa fie potrivit campaniei desfasurate si imaginii companiei reprezentate.

Un alt aspect foarte important, de care este bine sa tii cont, este reprezentat de calitatea pe care personalizarea o are. Personalizarea trebuie sa fie realizata folosind cele mai performante echipamente care pot transpune mesajul dorit pe suprafata pixului. Este foarte importanta si experienta pe care o are furnizorul pentru realizarea acestor proiecte. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi furnizori care lucreaza cu stocuri permanente de pixuri pentru a vedea modelele disponibile in cel mai eficient mod.

La Tempera, te asteptam cu cele mai bune modele de pixuri personalizate pe care le poti utiliza pentru afacerea ta si in toate campaniile publicitare. Cu ajutorul pixurilor inscriptionate, vei ajunge in atentia grupului tinta dorit, insa imaginea ta de brand va ajunge mult mai departe, la persoanele care vad aceste pixuri in timp ce sunt utilizate, ceea ce conteaza foarte mult. Practic, pixurile personalizate deschid drumul spre alte grupuri asupra carora nu ai niciun control, ceea ce este fascinant si important pentru firma ta.

Tempera - outwards
To Top