Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri inscriptionate pret

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri inscriptionate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
In magazinul nostru exista o gama variata de pixuri care pot fi personalizate si de aceea ar trebui sa analizezi fiecare oferta si sa alegi instrumentul de scris care chiar este potrivit companiei tale. Nu trebuie musai sa fie pixuri foarte scumpe, daca ceea ce te preocupa este notiunea de pixuri personalizate pret. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o lista cu toate pixurile din care sa il identifici pe cel care este potrivit stilului tau.

Pixuri inscriptionate pret – cum alegi pixul potrivit

In momentul in care alegi pixurile inscriptionate este important sa acorzi atentie si calitatii personalizarii. Tempera lucreaza cu echipamente performante, capabile sa transpuna exact mesajul dorit pe suprafata pixului. De asemenea, avem o vasta experienta in domeniu si lucram cu pixuri in stoc permanent pentru a oferi cea mai buna experienta colaboratorilor nostri.

Exista mai multe pixuri din care il poti alege pe cel potrivit companiei tale. Fii atent la culori si mixuri de culori, forme, materiale si gama de preturi. Ai nevoie de pixuri personalizate ieftine atunci cand bugetul campaniei publicitare este unul redus sau atunci cand in campanie sunt implicate foarte multe poxuri care trebuie sa fie distribuite in masa. In cazul acesta, o varianta optima sunt pixurile din plastic.

Daca pixurile sunt cumparate pentru directori sau pentru personal cu functii de conducere, cea mai buna varianta este sa optezi pentru pixuri inscriptionate din metal sau din plastic care au un aspect premium.

In cazul in care ai nevoie de o parere avizata, nu ezita sa contactezi echipa Tempera si vei reusi cu siguranta sa ajungi la cele mai bune solutii in final.

In ceea ce priveste personalizarea, sunt disponibile numeorase metode de personalizare pe care le vom alege in functie de tipul de pix pentru care optezi. De la tampografie si pana la gravare cu laser, serigrafie sau print digital, vor alege cea mai buna solutie potrivita pixurilor pe care le-ai comandat, astfel incat calitatea printului sa nu fie afectata.

Printul difital ofera un foarte mare avantaj pentru pixurile personalizate si anume printarea full color fara limite de nuante. Practic orice imagine poate fi printata pe pix atata timp cat este redata in spectrul CMYK. Singura limitare este cea generata de spatiul redus al pixului.

Personalizarea digitala este similara cu imprimarea unei imagini la orice printer color, doar ca in acest caz particular imagina este plasata pe pix. Echipamentele folosesc cerneala de calitate, care se usuca sub actiunea unor lampi UV, astfel incat personalizarea sa reziste chiar si la cele mai dure acituni metalice pentru a nu se deteriora in timp.

Tempera - outwards
To Top