Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri ieftine

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri ieftine click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Unele dintre cel mai des utilizate materiale promotionale sunt pixurile. Acestea sunt produse de foarte multe ori in numar mare si se adreseaza unui numar la fel de mare de persoane din grupul tinta. Afacerile care vor sa investeasca in astfel de materiale publicitare, au nevoie de pixuri ieftine, pentru a se incadra in buget. Ceea ce este important de mentionat inca de la inceput este faptul ca ieftin nu este echivalent cu un pix de slaba calitate.

Pixuri ieftine – atentie la detalii

In momentul in care sunt alese pixuri ieftine se face referire de fapt la raportul dintre pret si calitate, care este unul foarte bun. Cu ajutorul acestor pixuri, fiecare persoana care se ocupa de campanii publicitare va reusi sa ajunga la grupul tinta si sa il impresioneze.

Este foarte important sa se acorde atentie la detalii in momentul in care sunt alese pixuri ieftine. Materialele din care pixurile sunt facute conteaza foarte mult, si chiar si un instrument de scris ieftin poate parea scump, elegant si sofisticat atunci cand materialele si modul de personalizare sunt alese in mod corespunzator.

In magazinul online Tempera ai la dispozitie o gama variata de pixuri pentru toate preferintele si pentru fiecare campanie pe care o configurezi.

Poti alege totul, de la materiale si pana la culori, iar echipa noastra va tipari sau grava pe pix informatiile pe care ni le furnizezi. Daca nu stii exact ce pix ar trebui sa cumperi sau cum sa il personalizezi, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si te vom ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie.

Pixuri ieftine pentru campanii reusite

Pixurile ieftine personalizate au un avantaj care lipseste multor materiale promotionale, si anume faptul ca sunt instrumente utile. Cei mai multi oameni obisnuiesc sa scrie inca utilizand pixuri, chiar daca telefoanele si calculatoarele au acaparat foarte mult din aceasta zona. Motivul este simplu, nimic nu se compara cu un suport de scris pe hartie si cu sentimentul de a scrie de mana, ceea ce este foarte important.

Atunci cand pixurile tale promotionale sunt utilizate ele vor ajunge in atentia unui public foarte larg, ceea ce inseamna ca exista sansa de a fi vazute de mai mult decat grupul tinta caruia ii este oferit pixul. Un alt avantaj care rezulta din acest aspect este faptul ca pixurile vor imprastia mai repede imaginea brandului tau si o vor aduce in atentia publicului. Trebuie doar sa alegi pixuri din materiale bune si o forma optima de etalare a elementelor de branding astfel incat sa imaginea companiei tale sa se consolideze.

Tempera - outwards
To Top