Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri gravate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri garavte click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Nu exista pixuri mai elegante decat cele gravate. Un pix poate sa fie oricand considerat o alta carte de vizita. In momentul in care sunt cumparate pixuri gravate acestea au un efect autentic si foarte elegant. In momentul in care vrei sa ai un pix personalizat, cu un nume, un text, sau initiale, ia la dispozitie mai multe modele din care sa alegi pixul potrivit.

Tipuri de pixuri gravate

Cel mai important criteriu care determina alegerea unui model de pix este materialul. Ai la dispozitie pixuri metalice sau din lemn. Pentru ambele variante exista o suprafata pentru imprimare ce poate fi personalizata dupa cum doresti. Modelul pe care il alegi va fi ulterior gravat pe pix. In scopul acesta se va utiliza o metoda de imprimare cu laser, la un standard superior, care asigura si un imprimeu deosebit.

Pentru ca pixul sa fie gravat corespunzator este foarte important sa fie ales corect textul. Se va tine cont de faptul ca pixul are totusi o suprafata limitata, deci numarul de informatii nu poate fi foarte mare, pentru ca textul trebuie sa fie lizibil. Inghesuirea unui numar foarte mare de informatii scrise cu caractere mici pe suprafata pixului va face ca ele sa nu poata fi citite.

Pixuri gravate pentru campanii publicitare

Pixurile gravate sunt foarte utile in campaniile publicitare, fiind unele dintre cele mai elegante. In acest sens, alege cu atentie informatiile pe care vrei sa le tiparesti pe pix, astfel incat imaginea finala sa fie una foarte buna. In momentul in care un pix de cea mai buna calitate este folosit, el va atrage atentia tuturor persoanelor din jur.

Pentru ca pixurile gravate au potentialul de a atrage privirile celor care se afla in zona atunci cand proprietarul sau scrie, ele vor raspandi cu usurinta elementele tale de branding, iar un numar mare persoane va afla despre compania ta.

Te asteptam la Tempera cu materiale promotionale perfect personalizabile, care sa te ajute in campaniile publicitare.

Tempera - outwards
To Top