Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri gravate cu nume

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri gravate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
De-a lungul timpului, pe pixuri au fost inscriptionate foarte multe informatii, iar unele dintre cele mai comune instrumente de scris sunt reprezentate de pixuri gravate cu nume. Aceste pixuri pot fi utilizate in mai multe situatii pe care ti le vom explica mai jos.

Pixuri gravate cu nume pentru angajati

Ai mai multe birouri in care clientii si partenerii interactioneaza cu angajatii? Atunci poti opta, pentru o imagine de ansamblu cat mai buna, pentru pixuri personalizate cu nume. Aceste pixuri vor crea o imagine unitara companiei, ofera informatii despre operatorul cu care discuta clientul sau partenerul si ajuta la consolidarea unei relatii transparente, bazate pe incredere. Chiar daca angajatii au ecunsoane sau alte elemente distinctive, un pix gravat cu nume reprezinta o atingere stilistica si de marketing unica. Este un mic detaliu care completeaza o imagine profesionala si care da un nou vibe brandului tau.

Pixuri gravate cu nume pentru cadouri corporate

In anumite perioade ale anului fiecare manager sau sef de echipa se gandeste la cadouri corporate pe care sa le ofere angajatilor. In functie de numarul de angajati si de capitalul firmei, bugetul pentru fiecare angajat in parte poate fi mai mare sau mai mic. Nu este musai sa fie oferite cadouri corporate scumpe, insa ai posibilitatea de a dovedi angajatilor ca te gandesti la ei prin gesturi simple, dar de efect. Pixurile gravate cu nume sunt unele dintre aceste gesturi care vor ajuta foarte mult la consolidarea relatiei intre angajati si conducere.

De asemenea, atunci cand un pix este gravat cu numele unei persoane, aceasta va intelege ca cineva a facut un produs special pentru ea, ceea ce schimba complet imaginea cadoului corporate primit.  Chiar daca este vorba doar despre un banal pix, faptul ca numele acela se afla acolo ii schimba complet imaginea si semnificatia.

Pixuri gravate pentru cadouri

Ai un prieten bun care obisnuieste sa scrie mult? Cu siguranta ii poti oferi cadou un pix personalizat cu numele sau si cu un mesaj cu semnificatie pentru amandoi. Aceste cadouri mici, dar de efect, sunt unele dintre cele mai bune variante atunci cand nu ai inspiratie pentru altceva. In plus, poti fi sigur ca un astfel de pix, chiar si atunci cand i se termina pasta, este pastrat bine ca amintire pentru ca este personalizat.

Te asteptam la Tempera cu cele mai bune oferte pentru toate tipurile de pixuri, pe care le putem personaliza in functie de solicitarile clientului. Daca nu ai nicio idee despre cum ar trebui sa personalizezi pixurile, poti solicita ajutorul nostru si te vom ghida pentru a obtine cea mai buna solutie.

Tempera - outwards
To Top