Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri ecologice

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri ecologice aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
 
Gama noastra de pixuri ecologice vine ca raspuns la nevoile planetei si la problema plasticului. In momentul in care ne gandim la numarul de pixuri aruncate de-a lungul timpului, cu siguranta ajungem la concluzia ca se iroseste inutil o cantitate imensa de plastic. Desi calculatoarele au acaparat foarte mult din munca clasica, realitatea vine sa ne arate ca inca sunt folosite instrumentele de scris iar oamenii continua sa isi noteze anumite aspecte importante.

Chiar si cei care scriu foarte putin pe hartie, fara pixuri eco, in timp s-ar fi adunat suficient de multe pixuri care sa ajunga la groapa de gunoi si nu in centrele de reciclare. Multe dintre aceste pixuri ajung pe fundul unui sertar si se usuca fara sa fie folosite.

Pixuri ecologice – avantaje asupra mediului

An de an se vand foarte multe pixuri clasice. Luand ca exemplu 100 miliarde de pixuri vandute anual de una din cele mai mari companii, putem face un calcul simplu:

  • Fiecare pix are o lungime de 5.5 inci;
  • Inmultit cu 100 de miliarde inseamna 8680555 mile;
  • Circumferinta pamantului este de 24900 mile;
  • 100 de miliarde de pixuri puse cap la cap pot incercui pamantul de 248 de ori.

Acesta este un exemplu doar de la unul dintre cei mai mari producatori de pixuri, insa in realitate pe piata sunt mai multi producatori deci semnalul de alarma este unul mai mare, iar pixurile produse sunt in numar cu adevarat astronomic.

Odata ce un pix si-a terminat viata sau s-a pierdut, ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor, el nu dispare pur si simplu, desi poate parea astfel. Aceste pixuri ajung in gropi de gunoi si depozite sau pe caile navigabile. Pentru ca sunt confectionate din plastic ele nu se descompun suficient de repede, iar plasticul este obtinut din petrol.

Un pix reincarcabil, care este realizat din materiale ecologice poate tine foarte mult. De asemenea, un astfel de pix va costa probabil mai mult atunci cand este cumparat, insa pe masura ce este folosit si timpul trece el nu doar ca isi amortizeaza costurile initiale, dar ajuta extrem de mult la obtinerea unui mediu sanatos.

Pentru ca ne gandim la propria planeta si la obtinerea unor solutii sustenabile pentru campaniile publicitare, am inclus pe rafturile virtuale ale magazinului Tempera si pixuri ecologice pe care fiecare persoana care isi configureaza campaniile ar trebui sa le utilizeze.

Includerea acestor pixuri in campanii ajuta foarte mult la construirea unei imagini mai bune in fata publicului, indiferent de grupul tinta vizat.

Tempera - outwards
To Top