Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri eco

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri eco click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
 
Stim ca foarte multe persoane inca mai scriu de mana, asa ca gama noastra de pixuri eco vin in ajutorul celor care scriu cu solutii care sa ii ajute sa isi noteze gandurile si sarcinile de munca, in moduri cat mai prietenoase cu mediul. Indiferent daca aceste materiale sunt cumparate pentru copii, pentru uz propriu sau pentru birouri, ar trebui ca fiecare persoana sa stie cat mai multe dspre impactul pe care instrumentele de scris il au asupra mediului.

De obicei, instrumentul de scris preferat este pixul, iar pixurile sunt folosite inclusiv de scolari si de profesori, acestia avand tendinta sa renunte la stilouri din motive ce tin mai mult de comoditate. Daca ustensilele de scirs ar fi alese in mod activ, ar contribui foarte mult la reducerea deseurilor din plastic si la reducerea numarului de ingrediente toxice utilizate in articolele de scris conventionale.

Pixuri eco – o solutie optima pentru protejarea planetei

Pixurile din plastic reprezinta unele dintre cele mai des utilizate instrumente de scris din intreaga lume, chiar si atunci cand computerele sau telefoanele inlocuiesc foarte multe documente scrise de mana. Ele inca sunt folosite in fiecare zi cu scopul de a semna hartii fizice sau pentru a lua notite. Cei mai multi utilizeaza pixurile pana cand cerneala se epuizeaza si apoi le arunca.

Problema este ca fara a lua in calcul componentele metalice, stilourile si pixurile din plastic nu sunt reciclabile. Asta inseamna ca pixurile folosite si aruncate vor ajunge in final in depozitele de deseuri. S-a constatat ca se arunca minim 1.6 miliarde de pixuri pe an, ceea ce se traduce in foarte mult plastic care poate fi reciclat sau care ar putea sa nu fie produs.

Pixuri eco pentru o imagine mai buna a companiei

Pixurile eco sunt ideale pentru a obtine o imagine mai buna a companiei. Este interesant de vazut modul in care oamenii privesc in prezent protejarea planetei. Suntem tot mai constienti de impactul plasticului asupra mediului iar companiile care aleg sa se promoveze prin metode sustenabile sunt mult mai apreciate si atrag mai repede atentia, ceea ce este foarte important pentru rezultatele campaniilor publicitare.

In magazinul Tempera, va asteptam cu pixuri eco pe care le putem personaliza si configura special pentru orice campanie publicitara.

Tempera - outwards
To Top