Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri de lux

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri de lux click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Pixurile sunt instrumente de scris utilizate la scara larga. Spre deosebire de creioane, markere sau carioci, pixurile se gasesc in gentile tuturor si pe toate birourile, ceea ce inseamna ca ar trebui sa primeasca o atentie desavarsita atunci cand vine vorba despre alegerea materialelor promotionale de campanie.

Din fericire, Tempera ofera o gama vasta si variata de pixuri, de la pixuri de lux si pana la pixuri normale, astfel incat toate persoanele interesate de cumpararea unui set de pixuri pentru o campanie promotionala sau pentru cadouri corporate sa gaseasca in magazinul nostru ceea ce cauta, fara sa depuna foarte mare efort.

Pixuri de lux pentru cadouri corporate speciale

Cadourile corporate pot fi facute angajatilor sau partenerilor. In momentul in care sunt configurate astfel de pachete pentru cadouri corporate, recomandarea noastra este aceea de a alege doar produse de calitate, care sa impresioneze destinatarul si sa ii dovedeasca faptul ca firma s-a gandit la el.

Astfel, se recomanda utilizarea de pixuri de lux, personalizate cu logul si elementele grafice specifice companiei. Acestea pot fi oferite atat angajatilor cat si partenerilor care viziteaza sediul firmei si cu siguranta vor avea efectul dorit.

Un pix de lux isi arata calitatea de la modul bland in care actioneaza pe suportul de scris si pana la robustete si ergonomie, fiind special creat pentru a se aseza bine in mana si pentru a permite scrisul usor, fara efort si fara necesitatea de a tine mana intr-o pozitie gresita.

In ceea ce priveste finisajele acestor pixuri de lux, in momentul in care pixul este folosit va atrage imediat atentia datorita aspectului impecabil. Totul, de la materialul din care este facut corpul pixului si pana la micile detalii, cum ar fi clema de prindere din capatul pixului, butonul sau mecanismul de retragere a pastei si detaliile de personalizare printate pe corpul pixului, fac diferenta intre un produs de serie si un produs de lux.

In momentul in care cadoul trebuie sa impresioneze si sa creeze o imagine cat mai profesionala a companiei, aceste pixuri sunt cea mai buna arma pe care o ai la dispozitie. Alaturand pixul unei agende sau unui set cu instrumente de scris, vei crea un set corporate perfect pe care sa il oferi chiar si celor mai pretentiosi parteneri. Cu ajutorul acestor pixuri, campaniile tale de promovare se transforma, deoarece de fiecare data cand pixul este utilizat, toate persoanele din jur vor fi atente la el si vor intra in contact cu elementele tale de branding.

Tempera - outwards
To Top