Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri de lux personalizate

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri de lux click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

Pixurile de lux personalizate sunt o solutie optima atat pentru cadouri corporate cat si pentru campanii publicitare. Sunt mai multe situatii in care oferirea unui pix de lux personalizat este singura si cea mai buna actiune pe care o poti face pentru a arata grija fata de o persoana, fata de un grup de cumparatori sau atentia pentru un partener de afaceri.

Pixuri de lux personalizate in campanii publicitare

Pixurile de lux utilizate in campaniile publicitare sunt cea mai buna varianta pentru a atrage atentia clientului. Avand in vedere faptul ca aceste pixuri au un aspect foarte special, ele vor fi folosite pana la epuizare, ceea ce inseamna ca elementele de branding ale companiei vor fi extrem de vizibile unui public foarte larg. Atunci cand pixul este utilizat pentru a nota anumite aspecte importante, toti cei care se afla in jurul persoanei care foloseste pixul vor vedea si elementele de branding ale companiei pentru care este produs respectivul instrument de scris.

Pixuri de lux personalizate utilizate pentru cadouri corporate

Cadourile corporate reprezinta o solutie pentru a mentine colaboratorii si colegii de lucru multumiti. Cu ajutorul pixurilor de lux personalizate, aceste cadouri vor avea un aspect interesant si vor dovedi ca persoana care le-a comandat a fost atenta la detalii, ceea ce este extrem de important. De asemenea, optand pentur pixuri de lux personalizate in locul clasicelor pixuri standard, pe langa atentia la detalii se dovedeste si interesul acordat unor cadouri corporate de calitate.

Investitia intr-un pix de lux nu este una foarte mare comaprativ cu investitia intr-un pix clasic, insa cu ajutorul pixurilor de lux este mult mai simplu si mai usor ca efectul sa fie mai bun, ceea ce conteaza extrem de mult in relatiile profesionale.

Tempera - outwards
To Top