Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri cu functie touch

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de personalizare promotionale click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Pixurile touch pot scrie si pe hartie dar si pe ecranul unui telefon sau al unei tablete. Acesta este pixul ideal pentru a promova un concept absolut inovativ care este asociat tehnologiei. Pixul poate fi gasit in mai multe variante de culori si in mai multe modele, iar avantajul cel mai important este ca poate fi personalizat.

Pixuri cu functie touch – avantaje

Pixurile cu functie touch iti ofera o serie de avantaje importante. In primul rand, vei putea utiliza telefonul mobil mult mai simplu si mai usor, cu ajutorul unui astfel de pix cu functie touch. Sunt persoane care nu agreaza deloc noul mod de functionare al telefoanelor, prin atingerea cu degetul, de unde rezulta faptul ca, avand un pix cu functie touch ii va ajuta foarte mult sa isi utilizeze mai eficient telefonul.

Un pix cu functie touch este foarte simplu si usor de utilizate. In momentul in care trebuie sa fie folosit pentru scris, se apasa un simplu buton care va scoate pasta pentru a scrie, iar atunci cand trebuie folosit pentru telefon, pasta se retrage in interior si ramane doar varful care actioneaza bland pe ecranul tactil.

Aceste pixuri cu functie touch nu zgarie ecranul telefonului si nu exista niciun risc pentru a il utiliza. In plus, avantajul este ca merge pe toate tipurile de ecrane, nu doar pe cele rezistive sau pe cele capacitive. Tinand cont de toate aceste aspecte, este lesne de inteles de ce aceste pixuri sunt atat de cautate in prezent.

Pentru ca sunt tot mai multi utilizatori de telefoane mobile si oamenii au in prezent tendinta de a folosi telefonul pentru absolut orice, de la entertainment si pana la cumparaturi online, o unealta care sa le faciliteze lucrul este cea mai buna idee de cadou corporate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, recomandarea noastra este ca in campania urmatoare sa oferiti pixuri cu functie touch si veti vedea cu siguranta rezultatele. De asemenea, atunci cand sunt cumparate pentru cadouri corporate, pixurile cu touch sunt mult mai interesante si vor face o impresie mai buna decat cele clasice. Acestea pot fi personalizate cu toate datele companiei si cu elementele de branding specifice, astfel incat sa se identifice cu afacerea. Nu este deloc greu sa fie obtinute cele mai bune rezultate atunci cand scopul este cel de a impresiona destinatarul. In plus, un pix cu functie touch va atrage atentia celor din jur ori de cate ori acestia intra in contact cu pixul.

Tempera - outwards
To Top