Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Pixuri biodegradabile

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de pixuri de lux click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Pixurile sunt instrumente de scris extrem de utile si pot fi transformate inclusiv in cadouri corporate, in materiale pentru campanii publicitare si in cadouri pentru cei dragi. Pixurile personalizate sunt apreciate la nivel larg de catre toate persoanele care utilizeaza instrumente de scris. Pixuriel biodegradabile ocupa au o serie de avantaje care le diferentiaza de pixurile clasice si care le fac o solutie utila pentru viitor.

Pixuri biodegradabile – avantaje

Pe lista de avantaje oferite de pixuri biodegradabile un rol esential este jucat de impactul instrumentelor de scris asupra mediului. Solutiile care protejeaza planeta sunt din ce in ce mai cautate, deoarece a crescut foarte mult nivelul de constientizare cu privire la impactul pe care plasticul il are asupra planetei si asupra vietii.

Pixuri biodegradabile – o dovada a preocuparii pentru natura

Deoarece pixurile biodegradabile sunt, asa cum spune si denumirea lor, realizate din materiale biodegradabile, ele nu au un impact asupra mediului. In momentul in care sunt aruncate, ele se dezintegreaza la fel ca orice material organis si reintra in circuit fara sa afecteze planeta, panza freatica, aerul sau vietuitoarele din zona.

In momentul in care alegi sa folosesti astfel de pixuri in campanii promotionale sau pe post de cadouri corporate, vei da dovada de responsabilitate si vei reusi sa impresionezi cu adevarat destinatarii.

Cu ajutorul pixurilor biodegradabile ramai in trend

Utilizand pixuri biodegradabile vei ramane in trend ceea ce este cu siguranta foarte important. Pe langa importanta utilizarii materialelor biodegradabile, ai si avantajul de a fi la moda. Marile magazine si marile companii au trecut deja la solutii eco, din motivele anterior enumerate, insa au creat si un trend in jurul acestora.

Pixuri biodegradabile la fel de interesante ca si cele clasice

Faptul ca este forba despre pixuri biodegradabile si nu despre pixuri clasice, nu afecteaza deloc aspectul general al acestor produse. Atunci cand ai nevoie de pixuri interesante sau foarte elegante, ele vor respecta toate aceste aspecte, fara sa fie afectate in vreun fel de materialul din care sunt produse. Utilizand astfel de pixuri, vei reusi cu siguranta sa obtii o imagine profesionala a campaniei tale promotionale, iar la Tempera te asteptam cu cele mai bune optiuni, pentru orice buget.

Atunci cand vrei sa demonstrezi grija si interesul pe care il ai fata de clienti, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi cele mai bune pixuri pe care sa le oferi cadou, iar noi te ajutam cu personalizarea lor, astfel incat sa ne asiguram ca arata mereu impecabil.

Tempera - outwards
To Top