Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizari tricouri

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Designul tricoului devine unul dintre cele mai populare puncte de vanzare pentru reclame. Indiferent daca sunteti un ilustrator, un designer grafic sau un tipograf, gandul de a avea un design pe un tricou este un concept destul de rece.

Personalizari tricouri – sfaturi utile pentru tricouri  cu impact

Luati-va timpul si explorati-va conceptul

Faceti o schita, faceti o plimbare, creati cateva variante, luati o gustare, faceti un proces de brainstorming complet.  Si faceti-o din nou.

Am lucrat pe mai multe tipuri de imprimante de-a lungul timpului. Stim diferenta dintre designul pe ecran si o bucata imprimata. Nu va fie frica sa incercati sa prelucrati imaginea unui model, sa il imprimati daca este necesar si sa-l plasati ca pe un sablon, bineinteles, sa va creati opera de arta la dimensiunea reala.

Detaliile sunt importante dar trebuie sa pastrati lucrurile clare si simple

Toata lumea apreciaza abilitatile extraordinare de printare si atentia acordata detaliilor. Nu este nimic mai bun decat a vedea o capodopera foarte bine executata pe o tesatura pe care o poti studia ore intregi.

Dar, in egala masura, unele dintre cele mai clasice desene au fost cele mai simple si transmit mesajul prin forma lor cea mai simpla.

Luati in considerare piata

Acesta este un detaliu important. Proiectati pentru barbati sau femei, tineri sau batrani? La sfarsitul zilei proiectati un produs pe care doriti sa il purtati. Pentru ca totul sa functioneze adresati-va direct clientilor interesati.

Apelati la umor subtil

Daca optati pentru un desen sau model plin de umor, va trebui sa fiti subtili. Sunt multe elemente de umor ce pot fi incluse pe tricouri, si tot ce trebuie sa faceti este sa nu exagerati.

Utilizati in mod eficient culoarea tricoului si incercati sa alegeti culori complementare. Daca utilizati Adobe Illustrator, activati Global Colors. De asemenea, puteti utiliza Halftone pentru a profita la maximum de culorile  pe care vi le puteti permite.

Corectati elementele de design

Utilizati culorile Pantone cand se imprimati, imprimantele va vor iubi. De asemenea, va vor iubi daca schitati textul si extindeti zona de bleeding. Exista o multime de tutoriale bune, in functie de programele utilizate, Illustrator sau Photoshop.

Printati produsul

Deci, designul dvs. este finisat si artistic corect,  dar se va printa bine pe material? Greutatea, dimensiunile, optiunile de etichetare, costul, etc, toate afecteaza produsul final. Acest lucru dureaza o perioada si va necesita o discutie cu mai multe companii, dar un lucru este sigur, se ocupa de o companie care doreste sa va trateze designul ca produs finit cu amanuntul si se va ocupa cu grija de munca dvs.

Studiati ceea ce doriti sa faceti

Pentru a intelege bine orice, trebuie sa  studiati si sa intelegeti contextul. Printurile au iesit din orice fenomen de subcultura care a existat vreodata, fie ca este vorba de  de trupe, skateboarderi, arta stradala, crossoveruri sportive sau cultura pop generala.

Fiti inspirati de cele mai recente tendinte, dar nu le copiati.
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top