Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizari agende 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Luati in considerare aceste statistici: 52% dintre persoanele intervievate au afirmat ca impresia lor despre o companie este mai pozitiva dupa primirea produselor promotionale. In plus, 50% dintre persoanele care primesc produse promotionale le folosesc in viata de zi cu zi. Produsele personalizate de promovare reprezinta o puternica platforma de marketing care ofera o expunere repetata de afaceri pentru un cost relativ scazut.

Personalizari agende 2019

5 BENEFICII ALE PRODUSELOR PROMOTIONALE

  1. AJUTA LA INREGISTRAREA BRANDULUI

Unul dintre scopurile oricarei afaceri este de a creste recunoasterea marcii companiei. Astfel, mentinerea numelui companiei si a produselor in mintea potentialului client se face foarte usor cu ajutorul agendelor personalizate. O modalitate rentabila de a face acest lucru este prin intermediul produselor promotionale. Produsele promotionale permit unei afaceri sa isi aplice sigla pe un articol pe care il vor utiliza clientii in fiecare zi. Prin urmare, toate produsele personalizate permit mentinerea afacerii in mintea clientului.

 

  1. PROMOVARE CU COSTURI MICI

Comparativ cu alte forme de marketing, materialele promotionale reprezinta un cost relativ miv. Reclama in mass-media costa foarte mult si uneori nici macar nu are efect. Produsele promotionale, pe de alta parte, au un impact de durata, clientul le poate folosi zilnic daca sunt utile. Astfel, produsele promotionale va ajuta la consolidarea beneficiilor marcii. Daca cineva are o afacere cu amanuntul, obiectele mici pot fi date impreuna cu biletele pentru un spectacol, sau anumite produse personalizate pot fi oferite la vanzarea cu amanuntul.

 

  1. O ALTERNATIVA LA CARTILE DE VIZITA

 

Cartile de vizita vor fi intotdeauna necesare unei firme comerciale dar fara designul potrivit, pot fi uitate sau pierdute in curand. Prin combinarea cartii de vizita cu propriile produse de marca, orice potential client isi va aminti cu siguranta experienta. Astfel, oferind un produs promotional de marca cu un pret mult mai mare decat cartile de vizita simple, cartile postale sau pliantele.

In afaceri atragere a clientilor la firma voastra, expunerea repetata este absolut necesara pentru cresterea oricarei afaceri. Cum poti sa tii afacerea in mod constant in fata clientilor fara a cheltui o gramada de bani? Ce tip de elemente va pastra clientul cu el in fiecare zi? Vederea marcii voastre in fiecare zi, pe un obiect pe care il utilizeaza, va va intari mesajul fara a interactiona des cu clientul.

 

  1. O PLATFORMA DE MARKETING PUTERNICA

Varietatea elementelor de marketing, va ofera multiple posibilitati pentru promovare. Acest lucru va spori foarte mult sansa ca clientul sa utilizeze obiectul, sa-si aminteasca marca si sa se intoarca la firma voastra.

Avem multe optiuni pentru personalizarea marcii, cu produse pe care clientii le pot folosi in fiecare zi. Nu este nimic mai folosit in fiecare zi decat hartia si creionul si de aceea agendele personalizate sunt cele mai utile.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top