Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizari agende 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Agendele personalizate pot fi destinate unui grup tinta atunci cand sunt distribuite ca materiale promotionale sau pot fi destinate colaboratorilor. In cazul in care agendele sunt destinate colaboratorilor este indicat sa tineti cont de cateva reguli pentru a pastra un stil care sa se potriveasca oricui indiferent de personalitate.

Cititi mai multe despre agende, tipuri de agende si cum se organizeaza agenda.

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

CircleTimeROCSSMissT

Personalizari agende 2019

Managementul timpului se refera la un set de principii si practici folosite pentru a realiza in mod eficient o anumita sarcina. Cauza principala a esecului in realizaea unui program este lipsa autodiscip0linei riguroase, fapt ce se traduce uneori in lipsa performantei. Abilitatile de management al timpului se pot invata si ne putem autodisciplina. Facand un efort directionat spre obtinerea acestor abilitatei veti deveni o persoana mult mai eficienta si mai productiva.

Un prim pas pentru un program pe care sa il respectati este cumpararea si utilizarea unei agende.

Sunt si cateva greseli pe care le faceti in organizarea timpului si pe care noi va recomandam sa le evitati.

Lasati pe maine ce puteti face astazi pentru ca aveti impresia ca aveti suficient timp si mai multa energie maine. Rezultatul nu este deloc placut. Va aglomerati si intrati intr-un cerc vicios al urgentarilor si amanarilor si veti fi in situatia neplacuta de a nu avea niciodata timp si de a fi tot timpul stresat.

Lipsa de organizare! Memoria buna pe care o aveti nu este suficienta cand aveti lucruri de facut. Aveti nevoie de o lista si nu trebuie doar sa va amintiti sarcinile ci si sa planificati activitatile si sa le alocati un interval de timp. Daca nu planificati corect riscati sa va lasati distras de activitatile care nu sunt urgente sau care sunt mai putin importante.

Daca aveti un program foarte incarcat managementul timpului nu da rezultate. Incercati sa va concentrati pe activitatile care sunt cu adevarat importante.

Pentru a putea duce la bun sfarsit toate sarcinile si pentru a avea si timp liber puteti aplica solutii de administrare a timpului.

Seara dupa ce ajungeti acasa sau dimineata ar trebui sa faceti o programare a activitatilor din urmatoarea zi. Utilizati o agenda si cea mai buna metoda prin care va puteti organiza programul este utilizarea unei agende in care se pot ordona sarcinile si le puteti aloca timp.

Pentru a avea un mai bun control al timpului ar trebui sa utilizati un sistem  propriu de organizare simpla si eficienta a programului zilnic. Daca notati sarcini acestea trebuie sa fie clare si usor de inteles. Un program bine organizat ar trebui sa contina descrierea sarcinii, gradul de urgenta, timpul de realizare, persoana careia trebuie sa ii fie trimis raportul, etc.

In timpul zilei exista posibilitatea de a primi sarcini noi. Organizati-le in functie de importanta. La inceputul programului veti mai odihniti si veti da u randament mai mare, rezolvand foarte usor lucrurile dificile. Cand va faceti agenda pentru ziua urmatoare adaugati cateva minute in plus pentru sarcinile pe care trebuie sa le indepliniti. Daca totul merge fara incidente veti castiga timp. Daca apare ceva in plus, veti avea acel timp pentru a putea rezolva, si veti avea si posibilitatea de a va pastra programul intact.

Un alt aspect important este sa va organizati mediul in care lucrati. Daca stiti unde sa gasiti lucrurile de care veti avea nevoie nu veti mai ppierde timp cautand.

Lucrati 2-3 ore productiv, fara distrageri si intreruperi. Dupa ce rezolvati o parte din sarcinile urgente si importante puteti sa faceti o pauza bine meritata.

Analizati timpul pentru a putea rezolva sarcinile de lucru. Veti observa ca in afara de sarcinile pe care  trebuie sa le rezolvatri pierdeti timp si cu alte activitati cum ar fi verificarea mail-ului, conturile de pe retelele sociale si alte probleme personale pe care le puteti rezolva acasa.

Pentru un bun randament este important sa va acordati timp pentru odihna si relaxare. Puteti sa va refaceti energia nu doar dormind ziua. Iesiti la plimbare sau faceti miscare si bucurati-va de spectacole de teatru sau de un film bun. Timpul liber ar trebui umplut cu lucruri frumoase. Acordati-va timp pentru a face ceea ce va pasioneaza si cultivati-va aptitudinile si talentul.

Alegeti coperti in culori neutre pentru ca acestea se potrivesc atat unui director cat si unei secretare.

Pentru a scoate agenda din anonimat, puteti scrie anul pe coperta cu cifre foarte vizibile.
Alocati cate o pagina pentru fiecare zi a anului, cu exceptia zilelor din week-end, care pot imparti aceeasi pagina si treceti data pe fiecare pagina, lasand loc suficient pentru intalniri programate si alte activitati ce pot fi planificate pentru o zi.
Colorati diferit sau cu aceeasi nuanta sectiunile lunare, plasandu-le intr-o caseta pozitionata la margine, in asa fel incat culoarea respectiva sa poata fi observata din lateral pe pagini, chiar si atunci cand agenda este inchisa.
Rezervati ultimele randuri ale fiecarei zile pentru o fraza personala in care proprietarul agendei sa poata nota ceea ce considera ca este important in rezumatul zilei. Puteti adauga pentru amuzament, un spatiu in care utilizatorul sa isi noteze starea dominanta a zilei respective. Se va amuza si va completa acel rand chiar daca pe Facebook nu obisnuieste sa isi publice starea zilnic.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top