Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizare tricouri

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Cand lucrati in industria de imprimare a tricourilor, nu este neobisnuit ca designerii sa se intrebe de ce este nevoie pentru a crea modele de tricou de calitate superioara pe care oamenii doresc sa le cumpere. La urma urmei, daca sunteti in cautarea de a face vanzari este nevoie sa va documentati tot timpul despre ce cauta piata.

Personalizare tricouri – sfaturi utile pentru tricouri de calitate

Va recomandam sa va acordati timp de studiu

Veniti cu cele mai bune modele de tricouri si pentru a face asta aveti nevoie de studiu si documentare. Cand creati un design pentru personalizare tricouri, doriti sa va asigurati ca va place in primul rand voua si singura modalitate prin care veti fi multumit este daca v-ati documentat suficient

Este, de asemenea, o idee inteligenta sa va dezvoltati in mod constant ideea. Cand ati proiectat-o, luati o zi de pauza, treziti-va dimineata si reveniti la design pentru a vedea daca sunteti inca 100% siguri de ea. Daca nu sunteti, faceti toate schimbarile necesare si apoi dormiti din nou. Odata ce ati creat designul si nu credeti ca are nevoie de alte schimbari, atunci veti sti ca ati creat ceva cu care va puteti mandri.

Plasati desenul pe un tricou

La Tempera Advertising, cream machete vizuale pentru clientii nostri, astfel incat sa poata vedea cum arata design-ul lor pe un tricou inainte de a trimite ordinul de imprimare. Acest lucru se datoreaza faptului ca, odata ce vedeti cum arata, veti sti daca doriti acest model.

Exista cateva machete excelente disponibile pe care le puteti utiliza in Photoshop pentru a insera designul pe un tricou. Graphicburger, de exemplu, are cateva machete excelente, care creeaza o imagine reala, astfel incat sa puteti vedea desenele pe un tricou si o imagine despre cum vor arata cand vor fi purtate. Am scris un articol care explica recent cum sa creezi machete realiste de tricouri utilizand Photoshop.

O alta tehnica este sa tipariti sau sa schitati designul si apoi sa-l plasati pe un tricou pentru a vedea cum arata. Acest lucru va va oferi o idee despre dimensiunile designului  astfel incat sa puteti obtine o idee despre orice schimbari care trebuie sa se intample in termeni de marime.

Designul este perfect, simplitatea este rege

Toata lumea apreciaza arta plastica, abilitatea de a atrage atentia la detalii.

Este important, totusi, sa ne amintim ca unele dintre cele mai iconice modele de tricouri au fost simple si sunt concepute pentru a impinge mesajul in cel mai simplu mod. Daca doriti sa creati un tricou care sa transmita un mesaj sau un slogan, atunci este intotdeauna intelept sa folositi o forma simpla de arta pentru a descrie mesajul. Cate tricouri au folosit designul Ramones pentru a-si crea propriul slogan? Sau cate tricouri vedeti cu scrisul care este intr-un design atragator sau font?

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top