Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizare tricouri pret

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Pentru personalizare tricouri veti avea nevoie de mai multe elemente pe care sa le luati in calcul pentru ca acestea sa aiba efectul pe care il doriti.

Veniti cu moduri creative de personalizare a tricourilor. Gasiti pe internet mai multe metode de personalizare tricouri care se vor potrivi pe nevoile voastre.

Personalizare tricouri pret – sfaturi utile

Ganditi-va ce tip de tehnica de imprimare a tricoului doriti sa o utilizati atunci cand planificati si proiectati un tricou personalizat. Diferitele metode au argumente pro si contra diferite (puteti afla despre acestea citind articolele noastre).

Odata ce ati fi ales pentru printurile dvs. tehnic, ganditi-va si la alegerea tesaturii.

Aveti grija la combinatiile de culori. Va recomandam sa faceti astfel incat printurile sa fie vizbile. Va recomandam de asemenea sa nu alegeti combinatii de tonuri inchise.

Luati in considerare si combinarea diferitelor elemente de design, cum ar fi figurile geometrice si fotografiile sau un design simplu si texturat.

Luand in considerare o imprimare totala. Nu functioneaza pentru toata lumea si pentru fiecare situatie, dar poate arata grozav.

Asigurati-va ca obtineti imprimarea de inalta calitate de care aveti nevoie. Iata o lista de verificare rapida pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna companie, inclusiv ceea ce trebuie sa cautati.

Decideti pentru cine doriti sa vindeti tricourile si incercati sa va exprimati astfel incat sa ajungeti la ei. Daca aveti un client ideal din pasul de baza, acest lucru ar trebui sa fie simplu!

Nu va fie frica sa utilizati canalele media sociale pentru a va promova tricourile personalizate. Incepeti cu unul sau doua cu care va simtiti confortabil.

Utilizati Twitter pentru a obtine instantaneu feedback-ul clientului. Este rapid si usor!

Marketingul folosind videoclipuri YouTube poate fi un instrument bun pentru a va prezenta marca, produsele si tricourile promotionale.

Daca adaugati continut suplimentar, cum ar fi videoclipuri sau postari pe blog, pe site-ul dvs., asigurati-va ca este de inalta calitate. Nu are nici un sens aglomerarea paginii dvs. cu continut nesolicitat, asa ca aruncati o privire rapida asupra unor tehnici incercate si care functioneaza.

Organizati un concurs! Ele pot fi un mod foarte distractive si implica foarte mult clientii. Oferiti drept cadou un tricou personalizat.

De asemenea, puteti rula promotii si reduceri speciale pentru a incuraja oamenii sa cumpere.

Aratati-le clientilor cum se poate purta tricoul personalizat. Ati putea sa aveti un ghid de stil sau sa creati o serie de idei de tinute in ton cu tricoul promotional pe care il oferiti.

Luati in considerare crearea de pungi personalizate pentru clientii dvs. pentru ca acestia sa primeasca tricourile. Aceste sacose personalizate va vor evidentia logoul si nu uitati ca ele pot fi folosite de mai multe ori de catre persoana care le primeste, daca sunt de calitate si au un design interesant.

Alegeti fotografii de buna calitate pentru orice print  pe care il creati. Din nou, puteti utiliza sabloane sau puteti alege modele, dar oricum, nu faceti compromis aici.

Cand aveti fotografiile, fotografiati si modelati modelele intr-un mod care se potriveste cu marca dvs. si este consistent.

Daca aveti un magazin fizic,  sa oferiti tricourile promotionale si acolo. Puteti pune tricouri personalizate si pe angajati pentur a crea uniformitate. Poate fi o modalitate excelenta de a consolida brandul.

Oferiti tricourile in mod corect pentru afisajele vizuale. Da, majoritatea oamenilor stiu sa foloseasca un tricou, dar nu toata lumea stie sa il printeze!

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top