Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Personalizare agende 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

1In general, la o agenda este important modul in care paginile sunt organizate pentru a va ajuta sa tineti evidenta lucrurilor importante cat mai usor si pentru a le face cat mai vizibile.
La fel de important este si modul in care arata agenda. O agenda este mai placuta atunci cand contine si o pata de culoare, indiferent ca vorbim despre linii colorate, separatoare sau etichete pe care va fi scrisa luna in curs.

Cititi mai multe despre personalizare agende.

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

Personalizare agende 2019

In ceea ce priveste personalizarea, variantele sunt nelimitate si nu ne referim doar la rubricile standard ale unei agende.
De exemplu, daca agenda este destinata adeptilor unui stil de viata sanatos, care frecventeaza salile de fitness, paginile pot contine rubrici speciale pentru tipul de miscare recomandat zilnic, numarul de calorii consumate, ore de masa recomandate, meniu sau tentatii culinare. Aceste pagini ii pot ajuta sa isi organizeze mai bine atat timpul cat si alimentatia.
Acesta este doar un exemplu din multe altele. Este nevoie sa cunoasteti foarte bine grupul tinta al campaniei publicitare pe care o desfasurati pentru a presonaliza agendele in functie de acesta.
Atunci cand doriti sa oferiti agende personalizate colaboratorilor este bine sa tineti cont de cateva reguli, pentru ca nu toti sunt indrazneti, dar nici nu sunt toti plictisiti si de aceea este de preferat sa alegeti o varianta de mijloc in designul agendei personalizate.

Agendele personalizate ii pot ajuta si pe copii nu doar pe adulti. Este greu chiar si pentru adulti sa aiba un program bine organizat dar pentru cei mici. Pentru ca nu stiu sa isi organizeze timpul cei mai multi copii ajung sa spuna ca sunt foarte obositi, ca cerintele sunt prea mari la scoala si ca nu pot face fata. Sunt situatii in care programul copiilor este cu adevarat foarte incarcat si cerintele sunt exagerate. Pentru a ajuta copilul sa isi organizeze programul va oferim o sugestie: ajutati-l sa foloseasca agendele.

Alegeti impreuna cu copilul o agenda pe care sa o poata folosi usor, una suficient de mare pentru a avea spatiu pentru scris dar suficient de usoara pentru a fi purtata in ghiozdan.

Invatati-l sa isi poarte mereu agenda cu el, impreuna cu cartile si caietele de scoala. De fiecare data cand este primita o tema pentru acasa, cand se anunta un test sau o iesire cu prietenii in oras aceasta poate fi notata in agenda.

In cazul in care i se pare greu sa scrie poate sa noteze semne specifice, un T mare si rosu pentru teme si un semn al exclamarii pentru teste.

Va puteti transforma in modele pentru copil. In cazul in care copilul vede pe cineva care isi organizeaza timpul si activitatile utilizand o agenda, el va intelege mult mai bine utilitatea agendelor. In plus, de cele mai multe ori o agenda este asociata cu adultii si daca au propriile agende se vor simti mult mai aproape de lumea adultilor.

Majoritatea copiilor isi doresc sa devina adulti rapid. Pentru a il incuraja sa utilizeze agende puteti propune sa planificati impreuna ziua urmatoare si sa completeze singur agenda. Nu uitati sa puneti in agenda si un interval de timp ce trebuie petrecut impreuna.

Invatati-l sa foloseasca si culori. Ii va fi mai usor sa se organizeze daca utilizeaza culori pentru a marca tipurile de sarcini pe care trebuie sa le rezolve. Puteti sa alegeti culori pe care sa le asocieze cu temele, cu intalnirile in oras, cu proiectele de grup si cu activitatile extrascolare.

De asemenea, este recomandat sa marcati cu un simbol sau cu culori, activitatile pe care le-a terminat deja in ziua respeciva. Le poate incercui cu verde si poate trece un semn in dreptul lor va putea sa isi faca o imagine corecta despre realizarile din ziua respectiva cu o singura privire.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top