Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Oferta carnetel

Tempera - inwards

Oferta carnetel - Un carnetel este locul perfect pentru a trece un gand rapid inainte de a-l uita. Este posibil sa te bazezi pe faptul ca vei tine minte insa este nevoie de un mic zgomot care sa te distraga si vei uita imediat ce aveai de facut. Nu doar ca memoria este trecatoare, dar este uneori si foarte volatila pastrand doar franturi de informatii. Martorii oculari din cazurile juridice sunt foarte nesiguri si cercetatorii au arata inclusiv faptul ca oamenii cu amintiri autobiografice superioare au abilitati de super memorie care le permit sa isi aminteasca toate detaliile din viata lor sau au false amintiri. Chiar si atunci cand consideri ca vei tine minte tot, este posibil sa uiti si este mult mai bine sa notezi ceea ce este important.

Oferta carnetel – avantajele scrisului de mana

Scrierea cu pixul pe hartie usureaza stocarea informatiilor si ofera un instananeu al zilei pe care il poti citi si reciti ori de cate ori este nevoia. Scrierea evenimentelor si a gandurilor in timpul zilei este cea mai buna metoda prin care iti poti sustine memoria si un notebook poate fi utilizat in scopuri numeroase.

Scrierea poate fi buna pentru sanatatea mentala

Scrisul este o tehnica recomandata de medici pentru combaterea problemelor de sanatate mentala cum ar fi anxietatea si depresia. Pastrarea unui jurnal te ajuta sa iti exprimi gandurile si temperile interioare, sa identifici modelele negative de gandire si sa urmaresti un potential program sau comportament. Chiar si in perioadele nelinistite pastrarea unui jurnal te poate ajuta sa clarifici sentimente si sa te autocunosti. Este posibil sa crezi ca nu ai timp sa dedici scrisului zi de zi insa daca ai un notebook pe care il iei cu tine peste tot cu siguranta vei reusi sa notezi toate informatiile importante.

Carnetelul va fi tot timpul la indemana atunci cand vrei sa scrii in el.

Planificatoarele si aplicatiile digitale sunt foarte convenabile si utile pana cand telefonul se strica. Pixul si hartia nu au nevoie de incarcare si sunt intotdeauna gata de utilizare. Chiar si atunci cand folsesti telefonul sau calculatorul pentru cele mai multe sarcini de scriere este bine sa ai un notebook la tine atunci cand ramai fara baterie. Chiar daca inca mai ai baterie la telefon, folosirea unui carnetel te ajuta sa maresti durata de viata a bateriei si sa salvezi energie pentru ceva mai important cum ar fi obtinerea unor indicatii pe harti, un telefon important sau un mail.

 

Tempera - outwards
To Top