Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Obiecte promotionale

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
O opera de arta trebuie sa fie creata si furnizata intr-un mod care sa permita imprimantilor sa o reproduca intr-o varietate larga de optiuni acceptabile. Sigla de culoare trebuie furnizata ca format de inalta rezolutie (Hi-Res), in mod ideal un fisier EPS sau IA, astfel incat culorile sa fie clare si sa se reproduca bine fara biti fuzzy sau neclari. Daca nu aveti aceste tipuri de fisiere, un specialist bun in design sau grafica va putea redrafia PDF sau JPG la un cost mic sau deloc.

 Obiecte promotionale – avantaje

Daca imprimati intr-o singura culoare, va rugam sa va prezentati opera de arta nu ca o copie tiparita de pe imprimanta dvs. cu jet de cerneala, ci intr-o versiune colorata (negru) de inalta rezolutie si sa utilizati optiunile de partajare a fisierelor, cum ar fi trimiterea prin e-mail catre oricine are nevoie de ea.

Unele elemente nu pot fi produse cu o optiune perfecta pentru reproducerea culorilor, caz in care este cel mai bine sa folositi  din culorile alb, argintiu, auriu, carbune sau negru (in functie de culoarea de baza pe care imprimati). De asemenea, in multe situatii, puteti gasi ca simbolul dreptunghiului in forma de dreptunghi nu se incadreaza in elementul dvs. patrat sau rotund.

Este intotdeauna o idee buna sa lucrati cu designerul dvs. pentru al crea o suita completa de branding, care sa specifice ce culori pot fi folosite (culori PMS) si ce variatii de culoare sau forma pot fi folosite. Din nou, un profesionist bun Tempera va lua parte in mod activ la acest rol si va va ajuta sa oferiti cateva optiuni diferite in absenta unui ghid de stil dedicat.

Cand brodati ceva, pur si simplu nu veti putea sa lucrati cu culori PMS, deoarece acestea sunt standarde de tiparire, ci, in schimb, aflati ce sunt culorile PMS si faceti lucrarea dvs. de brodare pe o potrivire a culorilor si cereti o mostra.

Veti primi consiliere, indiferent daca este vorba de stantare, broderie, imprimare pe ecran sau imprimare offset.

In cele din urma, pastrati mai  mult timp pentru ca produsele dvs. si campania sa fie organizate in mod corespunzator.

Amintiti-va ca uneori coordoneaza un producator sau doi, o imprimanta, o companie de ambalare o companie de livrare si profesionistii in domeniul produselor promotionale care se ocupa de materiale. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa le permiteti sa faca ceea ce fac cel mai bine si sa le dati mult timp pentru a face acest lucru.

De-a lungul timpului veti dezvolta o relatie stransa cu consultantul dvs. pentru produse promotionale si acesta va intelege marca dvs., logo-ul dvs. si regulile pe care compania dvs. le are in legatura cu reproducerea si utilizarea acestuia, precum si cunoasterea a ceea ce functioneaza pentru dvs.

Produsele promotionale reprezinta o parte esentiala a unui amestec de marketing total si alegerea dvs. de a utiliza profesionisti din industrie, care vor fi pe deplin constienti de toate optiunile, metodele de livrare si imprimare care functioneaza cel mai bine si cele mai bune modalitati de ambalare si livrare a produselor dvs. Alegeti cu atentie consultantul pentru produse promotionale si veti obtine rezultate excelente atunci cand utilizati acest mediu pentru a testa, masura si crea rezultate remarcabile cu marketing rezidual.

Timpurile de productie sunt in continua schimbare. Profesionistii in produse promotionale ar trebui sa poata oferi sfaturi bune.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top