Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Notesuri si carnetele personalizate

Tempera - inwards

Un numar tot mai mare de antreprenori apeleaza la notesuri si carnetele personalizate pentru campaniile de promovare. Primul si cel mai important sfat pentru alegerea acestor produse este sa se tina cont de calitate. Din fericire atunci cand cumparati produsele de la Tempera nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu calitatea produselor deoarece tot ceea ce comercializam sunt produse de cea mai buna calitate, care merita cu siguranta investitia.

Cu ajutorul aplicatiilor potrivite, un smartphone poate face aproape orice, dar este, de asemenea, util sa uiti ocazional telefonul in favoarea unui carnetel. Iata cateva motive pentru a folosi un notebook pe care sa scrii.

Notesuri si carnetele personalizate – Deconectarea este buna pentru creierul tau

Trecerea de la tastarea pe telefon la utilizarea unui notebook fizic poate fi benefica pentru mai mult decat scrisul de mana. Nu vei pierde timp pe retelele sociale pe notebook, pentru inceput. Utilizarea unui carnetel pentru anumite aspecte ale vietii – de exemplu, un to do list – te poate ajuta sa scapi de dependenta de smartphone. Utilizarea excesiva a telefonului poate duce la probleme de somn, anxietate, productivitate scazuta si alte probleme, iar expertii recomanda sa iti pui periodic telefonul deoparte in timpul zilei pentru a evita sa stai tot timpul cu ochii in el.

Externalizarea catorva dintre sarcinile digitale intr-un notebook fizic poate face mai usor sa te indepartezi de ecran. Daca nu stii cu ce poti umple un carnetel, incearca sa incepi cu ceva usor ca un planificator, unde poti urmari obiectivele, lista de sarcini si intalnirile intr-o maniera organizata.

Carnetelele depasesc  aplicatiile atunci cand vine vorba de versatilitate. Nu sunt doar pentru a tine un jurnal, desi  sunt minunate pentru asta. Un notebook poate fi un depozit pentru toate datele si informatiile pe care vrei sa ti le reamintiti, de la bugetul lunar la lista de produse alimentare de cumparat. Poti scrie de asemenea toate marile restaurante pe care le-ai vizitat sau de cafenelele pe care le-ai savurat. Nu trebuie sa folosesti carnetele  numai pentru scriere. Este, de asemenea, un loc minunat pentru schite, desene si diagrame.

Scrierea manuala are numeroase avantaje in comparatie cu tastarea si utilizarea unui notebook este o modalitate excelenta de a iti mentine abilitatile de scriere. Studiile constata ca scrierea manuala te ajuta sa procesezi mai bine informatiile, sa iti amintesti mai repede ceea ce ai scris si sa gandesti mai repede in comparatie cu tastarea. In plus, iti imbunatateste ortografia. Deoarece, probabil, nu iti petreci prea mult timp scriind informatii la locul de munca, abilitatile de scriere de mana se vor diminua, probabil, de cand ai terminat scoala.

 

Tempera - outwards
To Top